.

.

Greensen Прозорец Калъф За Климатик, Калъф За Климатик полиестер Полиестер външна Защита От прах И Сняг Водоустойчив Слънцезащитен Балсам Защитава за дома (94*40* 73 см)

Greensen Прозорец Калъф За Климатик, Калъф За Климатик полиестер Полиестер външна Защита От прах И Сняг Водоустойчив Слънцезащитен Балсам Защитава за дома (94*40* 73 см)

резултат:

BGN 5.29
Налично
На склад

66 * 22 инча #3 94 * 40 * 73 см / 37 * 15.Лесна инсталация и премахване : на Кутията на климатика е с малко тегло и същата форма, че и самият климатик, е лесно да се определи и да се оттегли, както и просто ежедневна поддръжка. Това предоставя надеждна защита на вашия външно климатика, предотвратявайки попадането на прах и мръсотия вътре в климатика на открито.Антикоррозийный, дезодорирующий. Моля, обърнете внимание на сигурността, ако работите във въздуха. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Калъф за климатик премиум-клас : Сребрист стил е изработен от полиестер, отразява добре на слънчева светлина, забавя стареенето на машината.Благодарим ви за разбирането.Лесна инсталация и премахване : на Кутията на климатика е с малко тегло и същата форма, че и самият климатик, е лесно да се определи и да се оттегли, както и просто ежедневна поддръжка.Технически характеристики : Състояние : Ново Стил : Сребрист / с шарени Материал : полиестер Цвят : сребрист Опции размери : #1 80*28* 54 см, #2 86*32* 56 см, #3 94*40* 73 см Брой : 1 бр.Лесен за почистване. 3 размера по ваш избор : Моля, изберете нашия продукт, в зависимост от размера на вашия климатик. 3 размера по ваш избор : Моля, изберете нашия продукт, в зависимост от размера на вашия климатик. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване. Това предоставя надеждна защита на вашия външно климатика, предотвратявайки попадането на прах и мръсотия вътре в климатика на открито.Лесен за почистване.Кутията също е водоустойчив и се пыленепроницаема. Уверете се, че размерът е подходящ за машини, покрийте с машина директно.Характеристики : Изработен е от полиестер, отразява добре на слънчева светлина, забавя стареенето на машината.Антикоррозийный, дезодорирующий.За продължителна употреба, ние препоръчваме редовно почистване на го; Размер : # 1 : 80 x 28 x 54 см /31,5 x 11 x 21,3 инча; # 2 : 86 x 32 x 56 см /33,9 x 12,6 x 22 инча; # 3 : 94 x 40 x 73 см /37 x 15,7 x 28,7 инча.Той е много подходящ за работа на открито блок на вашите климатици.Лесен за почистване.Антикоррозийный, дезодорирующий. Не перете в гореща вода.Описание : Сребристо стил е изработен от полиестер, отразява добре на слънчева светлина, забавя стареенето на машината. Отговарят гаранция : Всички наши калъфи за климатик абсолютно нови и непременно ще отговарят на вашите изисквания, но ако имате някакви проблеми с тях, можете спокойно да се свържете с нас и ние ще се радваме да ги разреши за вас по всяко време.3 в #2 86 * 32 * 56 см / 33.7 тегло : приблизително 96 ~ 153 гр Как да използвате : 1.

Други функции

Подобни оферти