.

.

Отколовшийся Котешки нашийник с Камбана, Цветя Модел, Яки коте в японски кимона Чиримен, с Подвижни дървени окачване, Регулируеми Защитни врати за коте, 2 части в ед?

Отколовшийся Котешки нашийник с Камбана, Цветя Модел, Яки коте в японски кимона Чиримен, с Подвижни дървени окачване, Регулируеми Защитни врати за коте, 2 части в един комплект (червен)

резултат:

BGN 4.00
Налично
На склад

3、 След привеждането му в подходящото положение, но ако вашият домашен любимец е много жив, моля, опитайте се да завърже лък или на възел, за да го повали1、 Дървено колие ръчно изработени също така може да се мотае на телефона, като аксесоари или да използвате като огърлица или гривна за вас, с котката-семейството. 2、 Котешки нашийник може да се използва по 3 начина : висят с камбана или теглят дървена окачване, за да се използва звънеца. 4、 Тези японски яки котки са изработени от качествена красиви тъкани и лен, които се отличават с добро качество на изработката, меки и трайни в чорап, не е лесно изчезват и са разкъсани, а също така има и лек дизайн, което прави вашите домашни любимци по-елегантни. 5、 Нашийник за домашни любимци, регулируема максимум 20 инча, подходящ за коте, големи котки, x малки кучета, момиче или момче.Можете да ги обменят в съответствие с вашите нужди или желания на вашите любимци.тези яки коте изпълнена в японски стил кимоно, такъв като разцъфваща череша, благоприятни облаци и така нататък, а също и украсени с звънци kitten fortune, чаровни и прекрасни, придающими вашата малка кошечке привлекателен външен вид.

Други функции

Подобни оферти