.

.

X-DREE 200 мм 8-инчов Шлайфане кръг с диамант покритие Grit 1800 за плоски кръгове с кръгово шлифованием (диско-де-лия 200 мм и 8-грано 1800 с многократно прилагането на диаманта ?

X-DREE 200 мм 8-инчов Шлайфане кръг с диамант покритие Grit 1800 за плоски кръгове с кръгово шлифованием (диско-де-лия 200 мм и 8-грано 1800 с многократно прилагането на диаманта и rueda план диско-де-лиа

резултат:

BGN 2.00
Налично
На склад

външен диаметър 8 см, размер на 1800, качествено плоско кръгово колело с покритие диамант покритиеPara el pulido de joyas de pulido, vidrio, piedra, piedra, granito, etc. Плосък шлайф кръгове са 1/2-инчов отвор Arbo_r за ъглошлайф. Препоръчва се за груба и фина смилане на рязане, както и на цялостното лапидарного шлифоване, когато се изисква точност. Препоръчва се за груба и фина смилане на рязане, както и на цялостното лапидарного шлифоване, когато се изисква точност. Те са напълно плоски и отговарят на най-строгите изисквания за рязане. (Para el pulido de joyas де pulido, видрио, пьедра, piedra, гранито и т.За шлайфане и полиране на бижута, стъкло, камък, гранит и т.Те са напълно плоски и отговарят на най-строгите изисквания за рязане.Recomendado para el rectificado fino en de material facetas уо el rectificado lapidario general cuando se requiere precisión.Плосък шлайф кръгове са 1/2-инчов отвор Arbo_r за ъглошлайф. 200 мм 8-инчов Шлайфане кръг с диамант покритие Grit 1800 с плосък Внахлестывающим диском1.За шлайфане и полиране на бижута, стъкло, камък, гранит и т. външен диаметър 8 см, размер на 1800, качествено плоско кръгово колело с покритие диамант покритие.(Recomendado para el rectificado fino en de material facetas уо el rectificado lapidario general cuando se requiere precisión. (Para el pulido de joyas де pulido, видрио, пьедра, piedra, гранито и т. За шлайфане и полиране на бижута, стъкло, скали, камък, гранит и т.Те са напълно плоски и отговарят на най-строгите изисквания за рязане.

Други функции

Product Name:
Diamond Disc
Package Content:
1 x Diamond Disc
Weight:
251g
Material:
Metal,Diamond Coated
Color:
Silver Tone
Outer Diameter:
200mm / 8-inch
Arbo_r Hole Diameter:
12.7mm / 1/2-inch
Thickness:
1mm / 0.04-inch
Grit:
1800
Description in Spanish:
Disco de lija de 200 mm y 8 pulgadas de grano 1800 con recubrimiento de diamante y rueda plana de disco de lija:
Diámetro exterior de 8 pulgadas, 1800 granos, rueda de disco de revestimiento plano recubierto de diamante galvanizado de calidad.:
Las ruedas planas tienen un orificio de árbol de 1/2 pulgada para la amoladora angular.:
Son absolutamente planas paralelas para cumplir con los requisitos de facetado más exigentes.:
Para el pulido de joyas de pulido, vidrio, piedra, piedra, granito, etc.:
Recomendado para el rectificado fino en material de facetas más el rectificado lapidario general cuando se requiere precisión.:

Подобни оферти