.

.

AFPANQZ Дамски Хигиенни Червило Ключодържател Притежателя на Пътни Принадлежности За Грим Преносим Калъф За Червило Туба с Гланц За Устни Притежателя Хигиенично Чер?

AFPANQZ Дамски Хигиенни Червило Ключодържател Притежателя на Пътни Принадлежности За Грим Преносим Калъф За Червило Туба с Гланц За Устни Притежателя Хигиенично Червило Притежателите

резултат:

BGN 1.00
Налично
На склад

Модерен и универсален, подходящ за повечето случаи -Персонализация : Можете самостоятелно да разработи дизайн и печат, отразяващи вашата индивидуалност. ?【Лесно за носене】 : Държач за червило идва с метален брелоком, който може лесно да се закача на раници, козметични чанти, портмонета, ключодържатели, куки за шкафчета, не е нужно да се ровят в чантата си в търсене на червило, можете лесно да намерите в тях си червило или балсам за устни.Нашите продукти обхваща широк асортимент от обувки, облекла, чанти, раници, авточасти, стоки за дома и така нататък, ние постоянно разработваме нови продукти и често ще постави нови продукти в нашия магазин, добре дошли, добавете ни в списъка, ако ви харесват нашите продукти или дизайн., Ключодържател-държач за хигиенично червило -Материал : Полиестер -Размер : 3. -Малък и лек, портативен, лесен за носене и назначени. ?【Множество отпечатъци】 : Комплекти червило, имат множество отпечатъци на избор : карикатура, цвете, национален флаг, крава, звездното небе, боя, за вратовръзки и още много други. ?Подарък : Ключодържател-скоба за червило, малък и лесен за използване, идеална като подарък на съпругата си, дъщеря си, сестра, приятел, ученик, колега и т.AFPANQZ - това е марка, която се стреми да създават персонализирани продукти с индивидуални рисунки, различни графични рисунки, да отговарят на вашите визуални нужди, а качеството на печат ще повиши настроението ви при използването на нашите продукти.

Други функции

Подобни оферти