.

.

Трайна Крем Матово червило 11 цвята с метален блясък, Блестящия Гланц за устни, Кадифен Хидратиращ Устойчив Антипригарный, не е лесно выцветающий Ароматично масло з

Трайна Крем Матово червило 11 цвята с метален блясък, Блестящия Гланц за устни, Кадифен Хидратиращ Устойчив Антипригарный, не е лесно выцветающий Ароматично масло за блясък за устни, опаковане (B, един размер)

резултат:

BGN 0.33
Налично
На склад

Хидратиращ течна червило / балсам за устни, влажни устни, напукани устни и цвят не е лесно да избледняват【Водна лъскава глазура за устни】 Безопасен и чист материал.Идеална като подарък за Любим човек, семейство и приятели на Свети Валентин, рожден Ден и други празници!.Можете да изберете този продукт.За всички, независимо дали сте жена или студентка, дали сте начинаещ в грима или гримьор.Съдържа полибутен, ланолиновое масло, растително масло, мини силициев диоксид Пигмент за овлажняване на устните.За теб винаги има някой.ZITAINY ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа.Придайте на вашите устни устойчив цвят.Лека текстура и хидратация предоставят усещане за шелковистости при безтегловност. 【Гаранция за качество на продуктите】 Ние се стремим да създадем за вас висококачествени продукти и услуги. ?Добре дошли в магазин "ZITIANY" ━(*∀*)ノ! ! !??Има множество червила, блесков за устни и козметика. 【Характеристики】Устойчив / Ярък / Овлажняване.Направете си грим с помощта на тази червило. 【Идеален подарък】 Подходящи за четирите сезона, особено за офиса, срещи, пазаруване и зимните партита с приятели.Дръжте устните мека и хидратирана.

Други функции

Подобни оферти