.

.

Мъжки къси Панталони-Карго с Еластична гумена лента за кръста, Ежедневни Свободна Засаждане, с Много Джобове, Къси Леки Външни Къси Панталони в стил Милитари (ArmyGreen,

Мъжки къси Панталони-Карго с Еластична гумена лента за кръста, Ежедневни Свободна Засаждане, с Много Джобове, Къси Леки Външни Къси Панталони в стил Милитари (ArmyGreen, по-Големи размери)

резултат:

BGN 34.40
Налично
На склад

Мъжки къси панталони червени спортни Мъжки панталони са светло сиви спортни панталони, мъжки панталони-карго панталони за мъже, Мъжки бегач на леки панталони, спортни панталони за мъже, мъжки, мъжки бели спортни панталони и бели спортни панталони мъжки Jogger спортни панталони мъжки камуфлажни панталони за мъже инв Мъжки къси панталони червени спортни Мъжки панталони са светло сиви спортни панталони, мъжки панталони-карго панталони за мъже, Мъжки спортни панталони за джогинг леки спортни панталони за мъже панталони-карго за жени, за мъже, дамски, мъжки див мач ✔️ Моля се допуска грешка при измерване 1-3 см, тъй като всички измервания са направени на ръка. ? Идеална за засаждане : Нашите шорти-карго - хубав подарък за рожден ден, Коледа, деня на благодарността и на вашето семейство, един човек, приятел или колега. ? Ние винаги се стремят да предоставят на купувачите на качествени продукти. в опаковка свободна засаждане на 10 с цип спортни мъжки която може да бъде увеличена талия е водоустойчив пакет бегач телефон за голф 2 в 1 бягащи шорти бързо съхне фитнес зала спортен.Спортни къси панталони за мъже с джобове и еластичен колан бързо съхне спортни костюми за Мъже 2 в 1 на Старта на тренировка лека тренировка фитнес зала, йога 7" с къс ръкав изпълнение участък активен инча джобове суха дишаща 5" шорти оборудвана панталони за бягане за мъже Културизъм компресия на линейни товари туризъм открит пътуване, Риболов, къмпинг мулти джоба на ежедневните 2 бр. ⚠️ Забележка : ✔️ Моля, обърнете внимание, че това е стил на slim fit.Те не са много дебели, но на пипане не изглежда, че те се разбиват и при най-малкото закачване. ?Безгрижен приятелка : Тези универсални мигачи с непринудена засаждане на бедрата облегают естествената талия, за осигуряване на удобно прилягане по време на изпълнение на всякакви задачи. ? Начин на пране : Мъжки шорти-карго може да се пере в пишеща машина нормален цикъл, да не се избелва, да не бъде топло. ?Джобове, удобни за носене неща, за работа или други ежедневни инструменти, шорти-карго са по-скоро практични, отколкото елегантни. ?Мъжки къси панталони-карго Maiyifu-GJ - да се носят като бойни шорти, къси панталони за туризъм, къси панталони за отдих и шорти за риболов. ❓ Въпрос : За какви поводи са подходящи панталони? ?A : Туризъм, къмпинг, колоездене, скално катерене, планинарство, риболов, голф, лов и др ❓ Въпрос : Тези шорти са същите дебели, как изглежда (с добро качество), или от тънък лек материал? ?A : Бих казал, че те са по средата. Тези класически панталони-карго са идеални за ежедневно носене и са основният предмет на гардероба.

Други функции

Подобни оферти