.

.

JKQ Фон за абитуриентски 5-ти клас Банер 73x43 инча Клас 2023 година Фона на завършил пети клас Банер 2023 Г. За деца от 5-ти клас Декорация за Абитуриентски партита На закрит?

JKQ Фон за абитуриентски 5-ти клас Банер 73x43 инча Клас 2023 година Фона на завършил пети клас Банер 2023 Г. За деца от 5-ти клас Декорация за Абитуриентски партита На закрито и на открито Подпори за фотобудки Черен

резултат:

BGN 7.99
Налично
На склад

МАТЕРИАЛ И РАЗМЕРИ - Този банер на фона на бала пети клас изработен от устойчив полиестер, който може да се пере, тя е лека и се сгъва - Размерът на фона на банер за завършил 5-ти клас 2023 г.А размерът на фона на банер 5-ти клас Grad-185 x 110 см (73 x 43 инча), която е голяма по размер за вътрешно и външно използване.БАНЕР ЗАВЪРШИЛ 5-ти клас - Фон банер завършил 5-ти клас с цветна надпис "ЗАВЪРШИЛ 5-ти клас!" на черен фон и шарени елементи на издаване, като диплома, шапка завършил, молив, ябълка, слънце и т. идеален за създаване на атмосфера завършил 5-ти клас на бала парти в пети клас.Искате ли да организира парти завършил 5-ти клас 2023 година?На фона на банер завършил 5-ти клас с цветна надпис "ЗАВЪРШИЛ 5-ти клас!" на черен фон и шарени елементи на издаване, като диплома, шапка завършил, молив, ябълка, слънце и т.ДЕКОРАЦИЯ за АБИТУРИЕНТСКИ бал, в ПЕТИ КЛАС - Банер завършил пети клас може да се използва като бижу или фотобудки на вашето парти.Идеален за фонове, за снимки на дипломирането на партито пети клас 2023 година.Идеалната декорация за абитуриентски партита 5-ти клас, идеален за бала пети клас 2023 г.След това се дръж го на стената, фотобудку или ограда.Красива украса за партита в много случаи на живота, като выпускная парти за 5-ти клас 2023 година на издаване, училищни парти и други специални партита.Поздравления, градушка!. Характеристики : - Този банер за завършили пети клас изработен от устойчив полиестер материал, който може да се пере, тя е лека и сгъваема.

Други функции

Подобни оферти