.

.

Mocsicka Туинкъл Мерцающая Малка Звезда на Фона на Тъмно-сини Златни Звезди Фон за душата на детето на Луна и Звезди Момче Детски Душ Украса на маса за Торта Подпори за ?

Mocsicka Туинкъл Мерцающая Малка Звезда на Фона на Тъмно-сини Златни Звезди Фон за душата на детето на Луна и Звезди Момче Детски Душ Украса на маса за Торта Подпори за Фотобудки (10x8 фута)

резултат:

BGN 2.00
Налично
На склад

❤【ПРЕМАХВАНЕ на БРЪЧКИ】 първо, подгответе парна ютия и кърпаИзползвайте опцията отпаривания, лечение на гънки площ на парцел, като внимавате за това, да не оставят ютия на всяко едно място твърде дълго. ❤【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 фон от 1 предмет без джобове.Моля, обърнете внимание, че стойки и скоби в комплекта не са включени.След това поставете кърпа, за това, че като буфер между желязо и обратна страна на заден план.Това определено ще бъде хит на вашия специален случай!.Най-накрая, навивам го през нощта.Това е много подходящ и за декорация на вашето парти или фон за снимки.❤【РАЗМЕР】 10x8 метра / 300 см ширина х 250 см височина. ❤【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】Този фон е идеален за една фотосесия, на банер, на масата за тортата, фотография във фото студио, декора на стените или видео. ❤【МАТЕРИАЛ】 Този фон е изработен от лек и издръжлив винил материал.Ако имате нужда от други размери, моля, изпратете ни потребителски мнения.

Други функции

Подобни оферти