.

.

Loccor Плат 9x6 фута Музикален Фон Парти Клуб Музикално Събитие на музикален Фон За Снимки Музикална Тема Украса за Парти по случай рождения Ден на Събитието Банер за д?

Loccor Плат 9x6 фута Музикален Фон Парти Клуб Музикално Събитие на музикален Фон За Снимки Музикална Тема Украса за Парти по случай рождения Ден на Събитието Банер за деца Подпори за Фотосесия за възрастни

резултат:

BGN 1.00
Налично
На склад

Ако имате отпариватель за дрехи или ютия, аз препоръчвам потупване ги преди употреба 【Цвят】 : Компютърно оцветяване.Без заплитания, безшевни и неотражающий. 【Размер】 : 9x6 фута. 【Прилагането на】 : Новородени, деца, абитуриентски бал, сватба, празник, рожден Ден, парти, празник, клипове на Youtube и всяко голямо събитие или обстановка и т.Използвайте висококачествени цифрови технологии за възстановяване на детайли дизайна, това прави цвета по-ярък и привлекателен.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен, аз активно и правилно реши им за вас.Използвайте висококачествени цифрови технологии за възстановяване на детайли дизайна, това прави цвета по-ярък и привлекателен. също така може да се използва като декор на стените, на гоблен. Приложение : за Новородено, деца, абитуриентски бал, Сватба, празник, рожден Ден, парти и всяко голямо събитие или обстановка и т. Това е чудесно за всички фотографи от всички нива. също така може да се използва като декор на стените, на гоблен.Лесно за носене и може да се сгъва при съхранение.Клиентите са на първо място! Ако имате някакви въпроси относно нашите фонах, свържете се с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро. 【Материал】 : Обновен полиестер.Ето два съвета за гладене : ① Отпариватель за дрехи (★★★★★) Дръж гърба изправен и прогладьте го с помощта на машини за гладене на дрехи, така сгъва лесно ще изчезнат. 【Прилагането на】 : Новородени, деца, абитуриентски бал, сватба, празник, рожден Ден, парти, празник, клипове на Youtube и всяко голямо събитие или обстановка и т. 【Материал】 : Обновен полиестер. ② Парна ютия (★★★★☆) Проглаживайте гърба парна ютия вместо суха ютия (средната температура), докато капакът няма да изчезне.Без заплитания, безшевни и неотражающий.Използвайте висококачествени цифрови технологии за възстановяване на детайли дизайна, това прави цвета по-ярък и привлекателен.Лесно за носене и може да се сгъва при съхранение.Особено на фона на Loccor 1. 【Услуги】 : Ние предлагаме индивидуално обслужване по размер и изображение, ако имате някакви нужди, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Други функции

Подобни оферти