.

.

CORFOTO Плат 9x6 фута Цирк Фон Шоу Клоуни Акробатическая Палатка Балон Лента Фестивален Фон за Душата на Новороденото, на Партито по повод рождения Ден, на Банер, Карнав?

CORFOTO Плат 9x6 фута Цирк Фон Шоу Клоуни Акробатическая Палатка Балон Лента Фестивален Фон за Душата на Новороденото, на Партито по повод рождения Ден, на Банер, Карнавальное Украса, Детска Фотобудка

резултат:

BGN 13.95
Налично
На склад

【Материал】 : Усъвършенстване на полиестерен плат, гладится, изчезва и не избледнява 【Цвят】 : Висока наситеност на цветовете и издръжливост.И то ще бъде доставено на адреса си в рамките на 10-23 дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се свържем с вас в най-скоро време.Липсата на размисъл прави ефект на снимките по-истински и цветен.Особено на фона на CORFOTO : 1.Също така може да се използва вътрешен гоблен, открит банер и т.При необходимост прогладьте фон с помощта на отпаривателя за дрехи или ютията на парната машина, тогава той отново ще се превърне в гладка.Моля, обърнете внимание : ♥ Изпращам по сгибу, и на него ще бъдат някои заломы. 【Материал】 : Усъвършенстване на полиестерен плат, гладится, изчезва и не избледнява. Тунинг : Ние осигуряваме персонализирани фонове, настраиваем вашето любимо изображение, размер, добавете текст и така нататък.Ние ще се стремим да ви предостави задоволителни продукти и сервизно обслужване. 【Създаване】 : Ние можем да предоставят персонализирани фонове, за да персонализирате вашето любимо изображение, размер, добавяне на текст и така нататък. Цвят : Компютърна дигитален печат, безпроблемна, цветът е ярък и свеж, висока наситеност и устойчивост, може да се запази в продължение на дълго време при връчване на използване. 【размер】 : 9x6 фута.Липсата на размисъл прави ефект на снимките по-истински и цветен.【размер】 : 9x6 фута.Транспортиране : ① Доставка : Стоките ще бъдат доставени чрез 1-5 дни, след като направите своята поръчка. 【Прилагането на】: Приложимите случаи включват видео и фотосесия на заден план, празник, парти, рожден ден, абитуриентски бал, украса на фона на стената на стаята. 【Прилагането на】: Приложимите случаи включват видео и фотосесия на заден план, празник, парти, рожден ден, абитуриентски бал, украса на фона на стената на стаята.

Други функции

Подобни оферти