.

.

Leyiyi 10x8ft Добре Дошли Обратно в училище Фон за Снимки Старото Класно Креда бяла Дъска, Черна Дъска, на Цветни Дръжки Миналия сезон Гръндж Гаффити Хартиен Самолет Фон ?

Leyiyi 10x8ft Добре Дошли Обратно в училище Фон за Снимки Старото Класно Креда бяла Дъска, Черна Дъска, на Цветни Дръжки Миналия сезон Гръндж Гаффити Хартиен Самолет Фон Студентски Портрет Винил Студиен Подпори

резултат:

BGN 21.46
Налично
На склад

Освен това, много широкоформатни изображения могат да изглеждат малко по-назъбениНие приветстваме вашите коментари, за да можем да продължат да отговарят на вашите нужди и да ви предложи най-високото ниво на обслужване на клиентите. Той ще ви бъде изпратен в сгънат вид (заради политиката на пощенски клон в отношение на размера на доставка), така че в него могат да се образуват бръчки, да ги напусне, вие можете да : a. Да го участък и за кратко да поставя нещо тежко по ъглите.Всички фонове, за снимки могат да бъдат персонализирани, с различни размери, с добавяне на букви, моля, свържете се с мен преди да се плати.Без джобове Тип : Компютърни печат за реализъм.Цвят : За снимане на произход, трябва да се спазват дистанция.(Забележка : фон не е водоустойчива). Материал винил, не изчезва. Прогладить с обратна страна, като гладят тънките дрехи.Този предмет с размер 10x8 метра, ширина 300 см и височина 250 виж Материала - тънък винил, лек, така че е удобен за носене и е подходящ за всеки повод.Фонове Leyiyi за фотография Материал : Винил плат, материал от химическа тъкан Характеристики : Светопоглощающий, не отразява. Фон поглъща светлина (да не се отразява, при заснемане на снимки ще бъде различен).ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност парна ютия, но не и суха. Целият фон ще бъде изпратен в сгънат вид, тъй като според правилата пощенски клон, дължина продукт не може да бъде повече от 1,2 метра по-Долу са показани начини за премахване на гънки 1. Плътно да го цилиндрическим предмет. Топло, с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, тогава то отново ще се превърне в гладко.Моля, имайте в предвид, че калибрирането на цвета за всички компютърни екрани разнообразни. Ние можем да персонализирате за вас за всеки размер (3x5ft, 5x7ft, 6x9ft, 8x8ft, 10x10ft, 8x12ft, 8x15ft), също можем да отпечатвате вашето собствено изображение като фон на Двустранен винил фон на разположение за продажба; Моля, свържете се с нас, ако имате нужда.Всички стоки се изпращат директно от нашата компания винаги отнема 10-18 работни дни, за да пристигнат безплатна доставка.

Други функции

Подобни оферти