.

.

Mocsicka Розово-Златен Фон за Рожден Ден, Украса за парти честит Рожден Ден, Блестящ Балон, на Фона на купоните на високи Токчета за Жени и Момичета, Прекрасна украса за ?

Mocsicka Розово-Златен Фон за Рожден Ден, Украса за парти честит Рожден Ден, Блестящ Балон, на Фона на купоните на високи Токчета за Жени и Момичета, Прекрасна украса за рожден Ден 16 (Розово злато, 7x5 фута (82 x 60

резултат:

BGN 0.67
Налично
На склад

На фона на рождения ден на високи токчета може веднага да светне вашата страхотна парти по случай рождения денНа фона на рождения ден на високи токчета може веднага да светне вашата страхотна парти по случай рождения ден. 7x5 фута (82x60 инча) - Подходящ за тийнейджър.На фона на рождения ден на високи токчета може веднага да светне вашата страхотна парти по случай рождения ден. 8x6 фута (96x72 инча) - Подходящ за възрастни.Може да се използва за конфетным маса като банер за парти.Или можете да прогладить задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура. ?【Идеален за творчески партита】 идеален за прекрасната украса за 16-ия рожден ден на момиче, 18-21-ия ден от раждането, банер за торта, гоблени, завеси, празнични мероприятия, декор за прием, на фона на фотобудки и украса за празника на бала.Това изглежда чудесно - фон от розово злато за рожден ден се съчетава с въздушно топка от розово злато!. 6x4 фута (72 "x 48") - Подходящ е за дете на възраст под 13 години. ?【ВИНИЛ материал, а не ПЛАСТМАСА】 Този блестящ фон за рождения ден на висок ток, изработени от лека, трайна и безпроблемна винил материал. 10x8 фута (120x96 инча) - Подходящ за семейство.На второ място, използвайте опцията отпаривания, преминавайки парцел за парцел в гънки, като внимавате за това, да не оставят ютия на всяко едно място твърде дълго. ?【Премахване на гънки】 За улесняване на транспорт и опаковка, който се поставя стоки се сгъва, така че за него остават следи от бръчките.Това изглежда чудесно - фон от розово злато за рожден ден се съчетава с въздушно топка от розово злато!.?【 ПЕЧАТ с ОТЛИЧНО качество】 Този фон от розово злато честит рожден ден, отпечатани в ярък, наситен формата с висока разделителна способност. 5x3 фута (60 "x 36") -Подходящ за новородено бебе.На фона на рождения ден на високи токчета може веднага да светне вашата страхотна парти по случай рождения ден.На фона на рождения ден на високи токчета може веднага да светне вашата страхотна парти по случай рождения ден.В комплекта е включен само един въпрос от розово злато за рожден ден, поставка в комплекта не е включена.

Други функции

Подобни оферти