.

.

Ticuenicoa 7x5ft Фона на чаено парти в Страната на Чудесата за Момичета в Първи 1-ви Рожден Ден, на Фона на Фотография в Страната на Чудесата, на 1-ви Рожден Ден, декорация за ?

Ticuenicoa 7x5ft Фона на чаено парти в Страната на Чудесата за Момичета в Първи 1-ви Рожден Ден, на Фона на Фотография в Страната на Чудесата, на 1-ви Рожден Ден, декорация за партита, Аксесоари за Торта, Украса на

резултат:

BGN 1.67
Налично
На склад

Уважаеми клиенти : Ние вярваме качеството на обслужване на клиентите и тяхната удовлетвореност наш основен приоритетРазмер : 7 (Ш) х 5 (В) фута /2.Причина : Идеален фон за различни партита, фестивали, празници и други събития.1 m ширина х 1,5 м височина.Тематичен фон за рождения ден на идеално подхожда на вашият празник и ще добави атмосфера на радост във вашия дом.Описание на продукта Размер : 7x5 метра Цвят : на рожден Ден Опаковка Забележка : Стойки за фон или тела в комплекта не са включени съдържание на Пакета : 1 х винил фон за снимки (сгъване) На материала : Винил1., За гънките на : За облекчаване на транспорта и опаковането на фон ще бъде изградена преди изпращане.Използвайте поставка за фон, клип или фотооборудование, ефект на стрелба ще е по-добре. Фон не включва подложки или осветление.Моля, да не се излага на фона изложени на слънчева светлина за дълго време, за да се избегне избледняване на цвета. Фон тънък, лек, неотражающий и траен, без джоб отгоре, подходящ за парти, празник, сватба, рожден ден, новородени, деца, на студийната, клубна, событийной или домашна фотография, декорации и т. идеален за студийната, клубна, событийной или домашна фотография и т.Благодарение на големия размер, той предлага на гостите си весел и стилен начин да запомни този ден. Плътно завийте го патрон и изчакайте една нощ или за по-дълго, за да премахнете гънки. Моля, спазвайте известно разстояние, за да направи снимки, и ефект на стрелба ще е по-добре. Можете да използвате парна ютия, внимателно гладя от обратната страна при ниска температура, моля, не гладьте на едно и също място твърде дълго, за да се предотврати повреда на материала.Приложение : Декори за парти, празник, сватба, рожден ден, новородени, деца, възрастни и т.Фон не е водоустойчив, моля, не изтривайте си във водата, ако той е мръсен, можете да избършете го с влажна кърпа.

Други функции

Подобни оферти