.

.

ABLIN 7x5ft на Слънчогледа С 1-ви Рожден Ден на Фон за Малки Момчета и Момичета на Нашия Малък Слънчоглед се превръща в Един Бял Фон Деца Един Първата Вечер Украса на Торт?

ABLIN 7x5ft на Слънчогледа С 1-ви Рожден Ден на Фон за Малки Момчета и Момичета на Нашия Малък Слънчоглед се превръща в Един Бял Фон Деца Един Първата Вечер Украса на Торта Маса Банер Подпори, Прозрачен

резултат:

BGN 2.00
Налично
На склад

Съдържание на пакета : само един фон за снимки (в сгънат вид) Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, се дължи на много фактори. Прогладьте задната страна при ниска температура, с цел премахване на гънки.Употреба : идеален за снимки, снимки, фотобудки, декорации за дома, пердета и така нататък. В комплекта са включени само фон, стоката ще бъде доставена в сгънат вид.(като качество на камерата и настройки на монитора.Поставка за фон и скоби в комплекта не са включени.1 m х височина 1,5 м).Той също така се използва за сватби, новородено, рожден ден, детски душ, фестивали, абитуриентски и художествен портрет.За гънките : За облекчаване на транспорта и опаковането на този фон за снимки ще бъде изградена, преди да го изпратите, това ще доведе до образуване на гънки (ако сте против бръчки, моля, внимателно да се купуват).Ако по някаква причина не сте доволни, моля, пишете ни, и ние ще се коригират ситуацията. Също така много снимки голям формат може да изглежда малко неравна, когато се вгледате в тях е близо, но аз съм за това, че за капки се използват само подходящи изображения, за да им даде максимално реалистичен вид.Полезни съвети : 1.Материал : тънък винил професионална фотографска кърпа без джобове, която съчетава в себе си предимствата на високо качество и ярки наситени цветове. Плътно завийте го патрон и изчакайте 3-4 дни, докато гънки почти няма да изчезне.

Други функции

Подобни оферти