.

.

MEHOFOTO 7x5 фута Зимата Пингвин, Разкриващ Пол, произход за Фотография, Той или Тя, Син или Розов Фон с Снежинками, Декор за Душата на Детето, Реквизит За Снимки, Банери, М?

MEHOFOTO 7x5 фута Зимата Пингвин, Разкриващ Пол, произход за Фотография, Той или Тя, Син или Розов Фон с Снежинками, Декор за Душата на Детето, Реквизит За Снимки, Банери, Маса, Десерт

резултат:

BGN 48.68
Налично
На склад

За гънките : За облекчаване на транспорта и опаковането на този фон за снимки ще бъде изградена, преди да го изпратите, това ще доведе до образуване на гънки◆ Размер : 7 фута до 5 фута (ширина 2.1 m х височина 1,5 м). Всички компютърни екрани се различават цветокоррекцией, незначителна разлика в цвета-това е нормално.Фонове за сватби, деца, парти по случай рожден ден, бебе душ, ученици или фотобудок и т. ◆ Услуги : по поръчка в размери и снимки, бърза доставка, по всички въпроси се свържете с нас по всяко време.Ако имате нужда от голям размер, ние също можем да подкрепят персонализирани фон за настройки. ◆ Особеност : на Кораба в сгънат вид, лесен за носене, тампон, напоен с вода, лесно се поддържат чисти; висока резолюция, силни ставни; ниско тегло. Основната снимка на продукта е предназначен за показване на ефекта, поставка за фон в комплекта не е включен 2.Моля, обърнете внимание : 1.Моля, просто ни изпратете съобщение. Можете да използвате ютия, внимателно проглаживая с обратна страна, като кликнете върху облегалката на 2. Плътно завийте го патрон и изчакайте 3-4 дни Около размера : Размер на този фон е по-подходящ за детски снимки.

Други функции

Подобни оферти