.

.

БЕЗПЛАТНА доставка на 1 бр. Стенни Закачалка за дрехи на Месинг Кука Кръг Куки Bling Кука за Дреха на Закачалка За Ключове Кука Стенни Метална Закачалка Рафтове За Съх?

БЕЗПЛАТНА доставка на 1 бр. Стенни Закачалка за дрехи на Месинг Кука Кръг Куки Bling Кука за Дреха на Закачалка За Ключове Кука Стенни Метална Закачалка Рафтове За Съхранение Стенен Стенен монтаж Кука за Монтиране на

резултат:

BGN 2.00
Налично
На склад

Стенни закачалка за халати : куката за кърпи в банята, идва с перка, лесен за инсталиранеМонтиране на окачен на куката : Тя е проектирана в съвременен дизайн и изящен. - Изработен от устойчив материал, кука за роба bling се използва дълго време. -Този предмет може да съдържа спалнята си в чистота и ред куки за сака Описание на стоките Куки от неръждаема стомана s можете да Ги прикачите в кухнята или в спалнята за вашият неща и поддържане на вашата спалня в чисти и спретнати. - Цвят : Черни стенни куки за палто.Рафтове за съхранение без перфорация : спалня, хол, кухня и гардеробна.Кристална декоративен стенен монтаж кука : кръгла закачалка за халати, този предмет може да съдържа вашата спалня в чисти и спретнати.Стенни закачалка за халати : куката за кърпи в банята, идва с перка, лесен за инсталиране.Монтиране на окачен на куката : Тя е проектирана в съвременен дизайн и изящен. Това е модерен дизайн и елегантен декоративен стенен монтаж кука. - Материал : Месинг.Кристална декоративен стенен монтаж кука : кръгла закачалка за халати, този предмет може да съдържа вашата спалня в чисти и спретнати.Кука за тоалетна : декоративна кука за тоалетна, спалня, хол, кухня и гардеробна.Месинг Монтиране На Куката, Метален Кръг Кука За Дрехи, Шапки, Декоративна Закачалка За Халати, Закачалка За Гардероб, Шкаф За Кухня, Спалня, Баня С Тоалетна.

Други функции

Подобни оферти