.

.

Куки за Завеса за Душ, Самозалепващи Стенни Куки за Хавлии: 2 бр., Трайни Стенни Куки, Окачени на Куки за дрехи, Поставки за Кърпи за Кухня, Баня, Тоалетна, Сиво Стенни ?

Куки за Завеса за Душ, Самозалепващи Стенни Куки за Хавлии: 2 бр., Трайни Стенни Куки, Окачени на Куки за дрехи, Поставки за Кърпи за Кухня, Баня, Тоалетна, Сиво Стенни Закачалка за дрехи

резултат:

BGN 5.40
Налично
На склад

Безпроблемна инсталация, сейф и бережная, много приятна за вашата стена- Той е достатъчно мощен, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за вашето удобство.Прост и елегантен, красив и практичен, той може да се използва в бани, тоалетни, коридори, коридори, дневни и т.Пратката включва 2 х куки за съхранение. най-Лесният и удобен, той може добре да се комбинира с декор на вашата баня.- Размер : около 14,00 X7,10 X7,10 см; 5, 50 X2, 79 X2, 79 инча.Това е наистина добро устройство за съхранение вкъщи, което ще ви даде една добра служба.Безпроблемна инсталация, сейф и бережная, много приятна за вашата стена. здрав и е с много добра текстура. - Най-лесният и удобен, той може добре да се комбинира с декор на вашата баня. най-Лесният и удобен, той може добре да се комбинира с декор на вашата баня.Това може да ви помогне да съдържа пространството в чисти и да си спестите повече свободно място.Може да се използва в ежедневието.Отлично качество на изработка, добра носеща способност и може да осигури добър ефект за съхранение.Прост и елегантен, красив и практичен, той може да се използва в бани, тоалетни, коридори, коридори, дневни и т.Многофункционален дизайн, може да играе добър ефект за съхранение, е отлично средство за съхранение на хавлиените кърпи, шапки за еднократна употреба за душата, дрехи и други предмети.

Други функции

Подобни оферти