.

.

Монтиране на Куката MroMax от Неръждаема Стомана, височина 120 мм, Сребърен носа на Слона, Стенни Куки за окачване на Халат за Баня, Палта, Кухненски Прибори и чанти, 5 бр.

Монтиране на Куката MroMax от Неръждаема Стомана, височина 120 мм, Сребърен носа на Слона, Стенни Куки за окачване на Халат за Баня, Палта, Кухненски Прибори и чанти, 5 бр.

резултат:

BGN 2.00
Налично
На склад

х монтиране на куката (опаковка не съдържа винтове) 【Уникален дизайн】 Дизайн хобота на слона е нов и неповторим, а формата му е конструирана така, че да издържат на всекидневната надраскване, корозия, промяна на цвета и други неблагоприятни условия. 【Широк спектър от приложения】 Кука за носа под формата на слон подходящи за обществени закачалки за палта, дрехи, кърпи и кухненски прибори в хола, банята, кухнята и тоалетната. 【Съдържание на опаковката】 5 бр.Тя може да се използва за ключове, висящи на вратата и стените. 【Съдържание на опаковката】 5 бр. 【Широк спектър от приложения】 Кука за носа под формата на слон подходящи за обществени закачалки за палта, дрехи, кърпи и кухненски прибори в хола, банята, кухнята и тоалетната.【Размер на изделия】 Дължина : 40 мм/1,57 инча; Височина : 120 мм /4,72 инча. х монтиране на куката (опаковка не съдържа винтове). 【Висококачествени материали】 Този на бвп куката е изработен от висококачествена неръждаема стомана, повърхността трепти и полирана, гладка и красива, тя е устойчива на корозия и трайни, го е лесно да се прекъсне.Тя може да се използва за ключове, висящи на вратата и стените. 【Висококачествени материали】 Този на бвп куката е изработен от висококачествена неръждаема стомана, повърхността трепти и полирана, гладка и красива, тя е устойчива на корозия и трайни, го е лесно да се прекъсне.

Други функции

Подобни оферти