.

.

onlyamazing Плюшено Кадифе Калъф за Бижута за Пътуване, Малък Ковчег За Бижута, Колие, Пръстен, Органайзер за Съхранение, Мини-Ковчег за Бижута за Жени, Подарък за Момичет

onlyamazing Плюшено Кадифе Калъф за Бижута за Пътуване, Малък Ковчег За Бижута, Колие, Пръстен, Органайзер за Съхранение, Мини-Ковчег за Бижута за Жени, Подарък за Момичета (Зелен)

резултат:

BGN 6.93
Налично
На склад

? СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ - Две подвижни прегради, за да отговори на различните нужди; позволяват да носят любимите си неща по всяко време ? ПОВОД - Отлично подходящ за подарък за Свети Валентин, подарък за рожден ден, подарък за майка, подарък за коледа, подарък за Деня на благодарността и сватбен подарък за момичета и жени.) по време на пътуване.? ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН - Лесен и компактен дизайн, с елегантен външен вид, който може да се използва за колективно съхранение. ? Размер - 3,94 "x 3,94"x 1,96"/10x10x5 см (Д x Ш x В); Достатъчно малки, за да пътуват и удобни за носене, не заема място. ? Размер - 3,94 "x 3,94"x 1,96"/10x10x5 см (Д x Ш x В); Достатъчно малки, за да пътуват и удобни за носене, не заема място.) по време на пътуване. ? МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ - Отлични за носене малки бижута (обеци, пръстени, колиета, гривни и т. ? МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ - Отлични за носене малки бижута (обеци, пръстени, колиета, гривни и т. ? ПОВОД-Отлично подходящ за подарък за Свети Валентин, подарък за рожден ден, подарък за майка, подарък за коледа, подарък за Деня на благодарността и сватбен подарък за момичета позволява да носят любимите си неща по всяко време.

Други функции

Подобни оферти