.

.

Луксозен Калъф за бижута С кристали, Преносим Органайзер за бижута Bling, Изкуствена Кожа и Мини-Ковчег за пръстени, Висулки, Обеци, колиета, Гривни от първа необходим?

Луксозен Калъф за бижута С кристали, Преносим Органайзер за бижута Bling, Изкуствена Кожа и Мини-Ковчег за пръстени, Висулки, Обеци, колиета, Гривни от първа необходимост за пътуване, подарък за жени и момичета (BlueSilver)

резултат:

BGN 0.67
Налично
На склад

Автомобилът има голямо разделение между различните секции, за по-голям за съхранение и лекота на организациятаНие също така предлагаме обслужване на клиенти от световна класа, за да се извърши покупка без излишни притеснения.С цип в същия цвят си украса повече никога няма да изчезне.Хората, които обичат дрънкулката, не трябва да пропуснете това. 【Висококачествени материали】 Корпус подарък кутия за бижута изработена от висококачествена изкуствена кожа, която като цяло е водоустойчив и влагоустойчив. 【Висококачествени материали】 Корпус подарък кутия за бижута изработена от висококачествена изкуствена кожа, която като цяло е водоустойчив и влагоустойчив.В допълнение към цветя, надписи с позлатени релефни вътре - Unique To You, вътре също има подарък кутия с уникален дизайн, "Queen" и "Unique To You", което я прави идеален подарък за вашата партнерши, любима, съпруга, приятелка на булката или най-добър приятел. 【Стоки от първа необходимост за пътуване& Многофункционално пространство】 Този ковчег за бижута преносими и лесно, с размер подходящ за пътуване и не заемат много място в багажа или в малка дамска чанта. 【Стоки от първа необходимост за пътуване& Многофункционално пространство】 Този ковчег за бижута преносими и лесно, с размер подходящ за пътуване и не заемат много място в багажа или в малка дамска чанта.Вътрешната конструкция на разделител защитава украса от entanglements и удари.Разделен дизайн за по-добро съхранение и организиране на вашите бижута.Обновете технология diamond паста crystal paste, я лесно отвалить.С изключение на самата кутия, в комплекта също е включен красив подарък кутия с надпис "Queen" и надпис "Unique To You".Атрактивен дизайн ви издадат от тълпата.Планински кристал, изработен по последна дума на техниката, и му е трудно отвалить.С цип в същия цвят си украса повече никога няма да изчезне. Този персонализирани калъф за пътни бижута ще се превърне в чудесна идея за подарък, за тези, които обичаш. 【Идеален подарък】 На вътрешната страна на този калъф за бижута нанесени бронзови букви с перекосом - за даване ви уникалност, направени от великолепна и елегантен шрифт.【Блестящи бижута калъф с блестяща диамантена капак】Висококачествени кристали от същия цвят за украсяване на повърхността, което му придава неповторим вид и елегантност.Вътрешната тапицерия е изработена от плюшено кадифе, което осигурява по-добра защита на бижута и позволява да се избегне удара.Вътрешната конструкция на разделител защитава украса от entanglements и удари.Може да се съхранява пръстени, обеци, колиета, гривни и други аксесоари. 【Отлично обслужване на клиентите】 Всички калъфи за бижута Qear Fun се продават с 35-дневна гаранция за пълно връщане на парите и могат да бъдат върнати без никакви възражения.

Други функции

Подобни оферти