.

.

Fdit Кутия-Органайзер за съхранение на бижута, Витрина за обици и колиета от изкуствена кожа, Трехслойная Витрина за Обеци, Кутия за съхранение на Огърлици (Арбузно-Ч?

Fdit Кутия-Органайзер за съхранение на бижута, Витрина за обици и колиета от изкуствена кожа, Трехслойная Витрина за Обеци, Кутия за съхранение на Огърлици (Арбузно-Червен)

резултат:

BGN 2.67
Налично
На склад

Спецификация : Материал : PU Цвят : Черен, Арбузно-червен (по избор) Твърдост : Твърд Размер на продукта : прибл Приет вътре лек материал с ивици claimond, защитава вашите бижута от надраскване.Преносим заключване гланц, здрав, лесно избледняват и лесен за използване.Трислоен дизайн, първият слой се състои от 3 мрежи с различна форма, вторият слой се състои от 2 големи мрежи, а третият слой се състои от 6 малки поясков.Елегантна дръжка от изкуствена кожа осигурява добра опора и едновременно с това комфортен докосване на ръце.Двойни метални държачи са гъвкави и са в полуоткрытом състояние, няма нужда постоянно да ги отвори ръцете си.Елегантна дръжка от изкуствена кожа осигурява добра опора и едновременно с това комфортен докосване на ръце.1 инча Тегло : Приблизително 831 g / 29,3 унция Осъществяване списък : Само 1 x кутия за съхранение на бижута. Елегантна дръжка от изкуствена кожа осигурява добра опора и същевременно удобно докосване на ръце.Характеристики : 1. Преносим заключване гланц, здрав, лесно избледняват и лесен за използване. Двойни метални държачи са гъвкави и са в полуоткрытом състояние, не е необходимо постоянно да отваряте с ръце. Добър подарък за вашите приятели, семейство, момичета.

Други функции

Material:
PU
Color:
Black, Watermelon Red(Optional)
Hardness:
Hard
Item Size:
Approx. 17.5 * 14 * 13cm / 6.9 * 5.5 * 5.1inch
Weight:
Approx.831g/29.3oz
Package list:
1 x Jewelry Storage Box Only   :

Подобни оферти