.

.

Дамски панталони за йога с висока талия Ronanemon, Гамаши, с джоб, 4-лентови еластични спортни панталони с контрол на корема, Маслянисто-меки.

Дамски панталони за йога с висока талия Ronanemon, Гамаши, с джоб, 4-лентови еластични спортни панталони с контрол на корема, Маслянисто-меки.

резултат:

BGN 5.33
Налично
На склад

В тези женски леггинсах се използва технология за шиене четири игли в шест линии, плоска и гладкаМашинно пране, ръчно пране в студена вода.Използвайте ги като базов слой леггинсов, в съчетание с обувки и шалове през есента и зимата, или просто да ги свържете с майкой, за пролетта и лятото е хладно.Ние очакваме, че нашите женски гамаши не само ще облегающими, но и удобни за носене през целия ден.Мека кърпа от тези на женските панталони за йога с висока засаждане осигурява контурирование и мека компрессию, която облегает корема и го изглажда по цялото тяло.ИДЕАЛНИ ЗА ВСЕКИ СЕЗОН, СИТУАЦИЯ Или ПОВОД : Обикновена жена гамаши добре се съчетават с различни изображения, от дневен до нощен. СВЕРХМЯГКИЙ и еластичен материал : Панталони за йога са изработени от висококачествена влагоотводящей плат с технологията на 4-лентова стрии.Както и на втория слой на кожата, тези гамаши с джоб ви осигури максимален комфорт, поддръжка и покритие.КОНТРОЛ на корема с ВИСОКА талия : Женски гамаши за йога с висока талия - невероятен инструмент за опитомяване на корема. еластичната закопчалката.Рум-ЖЕНСКИ СПОРТНИ леггинсов : Женски гамаши с висока талия се продават с пълна гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни, след което стоката може да бъде върната ни, без никакви възражения.

Други функции

Подобни оферти