.

.

Многоцветен led нашийник за кучета, Акумулаторна батерия 7 цвята, което променя отбелязването на Яка за кучета, Осветление за кучета Прави домашен любимец видими и б?

Многоцветен led нашийник за кучета, Акумулаторна батерия 7 цвята, което променя отбелязването на Яка за кучета, Осветление за кучета Прави домашен любимец видими и безопасен за нощни разходки на открито, на къмпинг,

резултат:

BGN 2.67
Налично
На склад

ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност : Вие ще получите led нашийник за кучета, безпроблемна 12-месечна гаранция и доживотна поддръжка на клиентиРЕГУЛИРУЕМ размер и устойчивост на атмосферни влияния : Този нашийник с led подсветка за домашни любимци може да бъде скроен така, че да отговарят на врата на кучето, от малки до големи от 12 "до 22". видима / ч на разстояние до 500 метра (547 ярда) в мрака. 7 цветове и супер ярък : този led нашийник за кучета показва 7 различни промени цветове и 3 режима на подсветката : бързо мигане, бавно мигане, устойчив блясък. Дръжте вашия домашен любимец в безопасност : този нашийник за кучета с led осветление ще позволи на превозни средства и предварително да види кучето в тъмното, ефективно защитен кучето си от неочаквана опасност по време на нощна разходка.ДРЪЖТЕ вашия домашен любимец В безопасност : този нашийник за кучета с led осветление ще позволи на превозни средства и предварително да види кучето в тъмното, ефективно защитен кучето си от неочаквана опасност по време на нощните разходки.ТАЙНИЯТ батерия BETTERY & USB : Този нашийник е оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 150 ma, има време за работа до 6 часа и напълно се зарежда за 1 час с помощта на кабел micro USB. видима / ч на разстояние до 500 метра (547 ярда) в мрака.Освен това, той е водоустойчив и пылеустойчив, работи добре при всякакви лоши атмосферни условия.

Други функции

Подобни оферти