.

.

Шарена кърпа и Нашийник за кучета Malier, Коледен Класически Шал за кучета в Клетката с Снежинками, Триъгълни Престилки, Шал, Регулируеми Маншети с папийонка, Костюм з?

Шарена кърпа и Нашийник за кучета Malier, Коледен Класически Шал за кучета в Клетката с Снежинками, Триъгълни Престилки, Шал, Регулируеми Маншети с папийонка, Костюм за котки, Кучета, Домашни любимци (по-Големи)

резултат:

BGN 6.23
Налично
На склад

2"x12 Позволява свободно регулиране на плътността на шал и яка, идеален за кучета и котки, малки и големи размери.Това ще бъде добър подарък за вашите домашни любимци.Това е много безопасно за вашите кучета и котки, домашни животни.Съвети : Моля, измерете обиколката на врата на вашия любимец преди да поръчате.2", е на средно ниво .Малка кърпа : 22,5 "x15.Това ще бъде добър подарък за вашите домашни любимци.2", средно яка регулира от : 12,5" -15,5", средно яка регулира от : 14,2" -19,7", голяма яка, регулирани от : 17" -23,5".Това е много безопасно за вашите кучета и котки, домашни животни. Позволява свободно регулиране на плътността на шал и яка, идеален за кучета и котки, малки и големи размери. Привлекателна кърпа и яка автоматично ще придадат на домашен любимец по-ярък нюанс блясък. 【За многократна употреба】 е Идеално за коледното парти, ежедневни чорапи, костюм за парти по случай рожден ден, празнични дрехи и т.Съвети : Моля, измерете обиколката на врата на вашия любимец преди да поръчате. 【Регулируем размер на】 Малка шарена кърпа : 22,5 "x15. 【Материал премиум-клас】 кърпа и нашийник за куче изработен от 100% памук и полиестер с висока плътност, двуслойни дизайн, изискан шивашки ръчно изработени, да не се изтощава и не са скъсани, супер меки и здрави, дишащи и удобни, лесни за почистване и за тях е лесно да се грижи. 【Безопасна обтегач】 обтегач за яка за кучета е изработена от екологично чиста пластмаса, D-пръстени, изработени от неръждаема стомана, дизайн ключалката лесно предоставя нашийник на врата котки или кучета, лесно се побира и отстранена, не капки. 【Безопасна обтегач】 обтегач за яка за кучета е изработена от екологично чиста пластмаса, D-пръстени, изработени от неръждаема стомана, дизайн ключалката лесно предоставя нашийник на врата котки или кучета, лесно се побира и отстранена, не капки. 【За многократна употреба】 е Идеално за коледното парти, ежедневни чорапи, костюм за парти по случай рожден ден, празнични дрехи и т.

Други функции

Подобни оферти