.

.

Космически Модел на Космически Кораб Вселената Боя Чанта за Обяд Изолиран Обяд-Бокс Чанта за Пикник на Открито Училище Пътен Контейнер За Храна Охладител Чанти-То?

Космически Модел на Космически Кораб Вселената Боя Чанта за Обяд Изолиран Обяд-Бокс Чанта за Пикник на Открито Училище Пътен Контейнер За Храна Охладител Чанти-Тоут за Мъже Жени

резултат:

BGN 11.89
Налично
На склад

Висококачествен изолационен материал запазва храната свежа по-дълго от обикновените обяд кутии, изработени от пластмаса Чудесен костюм за работа, обучение, пътуване, пазаруване, може също да се използва за продуктовата чанти, козметични чанти и пътни чанти и т.Се прилагат за лятна и зимна употреба.Този пакет за обяд изглежда малък, но с голям капацитет, той е идеално ще се впишат във вашия обяд-бокс.❤Размер : 9,1x5,7x8,1 инча /23x14,5x20,5 см (ДхШхВ). ❤По-дълго време за охлаждане : изолиран пакет за запазване на свежестта на продуктите по-дълго обикновен - до 5 часа (топъл или студен) в зависимост от температурата на външния въздух. Технически характеристики : Печат на няколко лицата Размер : 9,1x5,7x8,1 инча Материал : плат Оксфорд 300 D + висококачествено алуминиево фолио могат да се използват чанта-тоут, двоен капацитет, лесен за носене, с висококачествено алуминиево фолио отвътре, могат да издържат на нагряване до 5 часа на Помещение включва : 1x чанта за обяд Топло съвети : 1) Реален цвят цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината.Симпатичен модел, подходящ за всички поводи.Топлоизолационна облицовка на перлената пяна може да се направи пакет за обяд водоустойчив и износостойким, лесни за почистване и тя е здрава. 4) Ние винаги се осигуряваме високо качество на обслужване на клиента. ❤Модерна чанта за обяд : Нашите кутии за обяд са подходящи за деца, тийнейджъри, възрастни, студенти, офис работници, мъже и жени.това може също да се използва за опаковане на замразени храни, топли ястия, в саксии, замразени напитки, сладолед и т.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Водоустойчиви материали, вече няма проблеми с изтичане. ❤ Чудесен материал : Вашият обяд-бокс изработен от плат Оксфорд 300 D и хранително-вкусовата алуминиево фолио, не съдържа BPA, което е идеално за хранителни опаковки и контейнери за обяд.

Други функции

Подобни оферти