.

.

ecnuxza 13x4 HD Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки, изработени от Човешка Коса 4/27 Прозрачен Маркирайте Синтетични Косми На Дантели Човешки Косъм Изкуствени П?

ecnuxza 13x4 HD Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки, изработени от Човешка Коса 4/27 Прозрачен Маркирайте Синтетични Косми На Дантели Човешки Косъм Изкуствени Перуки Меден Blond Омбре Перука на Дантели Бразилски

резултат:

BGN 106.86
Налично
На склад

Това е нов завързана материал, който е по-лек и мек, лек и изглежда по-прозрачен, отколкото обичайно дантела; и вие можете да освободите средната част и на страничната част. Лейси линия обков, завязанная ръчно, дишаща. [Размерът на покрива. Може да е по-попие в кожата ни и прави линията на растеж на косата е по-незабележими;.[Меден blond Омбре Завързана перука от човешка коса Отпред Материал] : Прозрачно швейцарско дантела, 10 A Висококачествени бразилски виетнамски 100% необработени естествени човешки косми, събрани.Мека и еластична, естествена и здравословна.Бесклеевые Перуки, изработени от човешка коса на дантели без примеси на синтетични и животински косми.Нито мирис, Нито на Загуба, Нито на entanglements. [Текстура перуки от човешка коса на дантели Омбре] : Маркирайте 4/27 перуки от човешка коса на дантели насипни вълна, предварително выщипанных с естествена линия на растеж на косата на бебето, възли косата са много малки и могат да бъдат отбелены; най-модерен популярен стил, може да се боядисва и завит, може да бъде променен според вашето желание. Случайно зониране прави косата по-естествени. [Структура дантела] : 13x4 от ухо до ухо HD Изберете перука на дантели от човешка коса обемна вълна свободна част от голямо пространство, за да пробора дантела.

Други функции

Подобни оферти