.

.

Кратък Перука Боб Коси 4x4 Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки от Човешка Коса за чернокожите жени 150% Плътност Бесклеевой Бразилски Virginiana Директен Боб Си?

Кратък Перука Боб Коси 4x4 Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки от Човешка Коса за чернокожите жени 150% Плътност Бесклеевой Бразилски Virginiana Директен Боб Синтетичен закриване на Дантела Изкуствени Перуки

резултат:

BGN 0.67
Налично
На склад

3 Всички косми в нашата компания - това е човешка коса. Швейцарско дантела : по-мек и траен. 100% Сурови бразилски естествени човешки косми правилната дължина, този перука-боб, от човешки коси на младо момиче, натурален и здравословен, без разделяне на връхчетата.Може да се къдри и изправяне. 【Извинение за носенето на】 : шоколадово кафява, завързана на перука от човешка коса отпред ще ви даде перфектния вид.Предварително выщипанные, те изглеждат така, сякаш растат имате от кожата на главата.Моля, предложете първо ви отрежа няколко косъма, за да напишете текст.Мека и дишаща, идеален за начинаещи.Цвят на мека дантела. Дайте вашите парикам от човешка коса изсъхне по естествен път на въздуха, защото това е най-доброто за вашата коса. зад 2-инчов дантела.Прозрачна дантела : повече подхожда на вашата кожа изглежда по-естествено.Внимателно изплакнете с климатик, след това разтъркайте с кърпа, за да той бил погълнат от влагата. 【Качеството на перуки】 : Къса перуки-фасул от човешки косъм, предварително выщипанные с естествена линия на растеж на косата на бебето, правят косата по-естествени, не съдържат никакви химични вещества, без мирис. Не използвайте гореща вода при измиване на главата с шампоан. Преди миене внимателно срешете косата с гребен с широки зъбци, за да те не спутались.Той е особено подходящ за провеждане на танцови партита, срещи, сватби, концерти, Хелоуин тематични партита, Нова година и Деня на раждане, връщане в училище и в други дейности, като Ви направи по-уверени в себе си и очарователна.Дължина на косата на перука с прави косата трябва да се измерва с дължина от края на главата до най-дълга коса отдолу. 【Професионално обслужване на клиентите】 : имаме най-доброто обслужване на клиенти, ние ще ви отговорим и ще ви предоставим най-доброто решение в рамките на 24 часа. Избирайте повече стил, отваряйте повече за красота.Не сушете косата си на слънце в продължение на дълго време. натурална линия на растеж на косата с детски коса. Нашата компания се стреми да украсят и да отговарят на всеки клиент.Идеално се съчетава с Различни Костюми и Ежедневния живот.Може да бъде странична част, средна част, могат да придадат на всяка форма, която ви харесва. Отново нанесете малко балсам върху косата.Може да се направи средна част и на страничната част, не трябва твърде много да се работи.След като боядисате или обесцветили косата си, моля, често се погрижи за косата си.Моля, изберете добра боя за коса и контрол на време и температура.Ако имате някакви въпроси относно тази перука, моля, уведомете ни и ние веднага ще решим им за вас.Може да бъде разделена на средната част и на страничната част, выпрямлена и фигура.За създаване на къдрава прическа увийте косата около маша и задръжте за 10 секунди, след това отпуснете.

Други функции

Подобни оферти