.

.

Sdamey Носете and Go Бесклеевой Перука за начинаещи Перуки Бесклеевые Перуки, изработени От Човешка Коса, предварително Выщипанные Перуки с дълбока Вълна на Дантели, ес?

Sdamey Носете and Go Бесклеевой Перука за начинаещи Перуки Бесклеевые Перуки, изработени От Човешка Коса, предварително Выщипанные Перуки с дълбока Вълна на Дантели, естествена Коса, Модернизирани Перуки без лепило

резултат:

BGN 3.33
Налично
На склад

Подаръци и гаранция за бесклеевых перуки: имаме професионален екип за сервизно обслужване : всички перуки за коса, изпратени FBA, в повечето случаи могат да бъдат доставени в рамките на 1-3 работни дниТой е подходящ за повечето хора и е удобен за большеголовым.Услуга за връщане без причина или споделяне (Свържете се с продавача за бързо връщане в рамките на 12 часа). Бесклеевые перуки от предварително выщипанных човешка коса : Обновен перука без лепило, готови за носенето, 4x4, завързана предварително изсечен, истински бесклеевой перука може да се носи в продължение на 15 секунди, което е по-лесно, удобно и приятелски настроени, особено за начинаещи, лесно пада, подходящ за по-голям брой хора.Не се нуждаят от Лепило средства, което Го прави Полезно и е идеален за страдащите от алергии. Перуки със затварянето на дантела от човешка коса Материал : нов актуализиран завързана перука 180% плътност, 100% необработени човешки коси с изравни на епидермиса, мека коса по-Малко пада, спутываются. Нашата гъвкава шапчица среден размер с подвижни еластична лента и сверхмягким, приятна за кожата материал, който прави перука удобно в чорап. Лесно надеваемая бесклеевая шапка за перука : Нашата специална шапчица с 3 D-купол с регулируема гумена лента, която предпазва вашия перука на място.

Други функции

Подобни оферти