.

.

CHDITB Стенен игрален комплект от 3 теми с принтом на космическото пространство и анимационни Космонавт в рамка (11,8x15,6 инча), живопис, акварел на тема Вселената на Плат?

CHDITB Стенен игрален комплект от 3 теми с принтом на космическото пространство и анимационни Космонавт в рамка (11,8x15,6 инча), живопис, акварел на тема Вселената на Платното за декор на детска стая-Готов да бъде

резултат:

BGN 12.80
Налично
На склад

▶ ЛЕСНА за ИЗПОЛЗВАНЕ на◀ Тези картини space world art готови да бъдат окачени, ви е нужно да инсталирате само пирони, без следи, за да ги обесят ▶ЦВЕТЕН модел с УНИКАЛЕН дизайн◀ Тези цветни мультяшные рисунки по стените, с участието на астронавти ще ви отведе в магическата вселена.Освен това, той е подходящ за различни поводи като детска, баня, в класната стая, книжарница, хол, интериор на спалнята или дори за много други места.Освен това, той е подходящ за различни поводи като детска, баня, в класната стая, книжарница, хол, интериор на спалнята или дори за много други места.6" (30 cm x 39,5 см).Нашите бесследные пирони достатъчно здрава, за да картина не падна.Ние можем не само украса на дома, но и да се използва като подарък за нашето семейство, приятели, деца и дори гаджета, за да споделят с тях радостта. ▶ Висококачествена и модерна стенни живопис◀ Нашия принт с изображение на вселената, в рамката на 100% чисто нов и високо качество, устойчиво използване и лесен за работа, така че нашият продукт обичаме масите. ▶Приятен ИНТЕРИОР Или ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК◀ искате да декорирате спалнята на вашето дете?Нашите печатни щампи с участието на астронавти в рамките ще ви помогне не само да украсят стаята си, но и да промени настроението. ▶СЪДЪРЖАНИЕ и РАЗМЕРА РАБОТИ на ПЛАТНО В РАМКА◀ 3 × Акварели обемни рисунки в рамките на -11,8 "x15.Нашите бесследные пирони достатъчно здрава, за да картина не падна. · Водоустойчива. ▶ ЛЕСНА за ИЗПОЛЗВАНЕ на◀ Тези картини space world art готови да бъдат окачени, ви е нужно да инсталирате само пирони, без следи, за да ги обесят.

Други функции

Подобни оферти