.

.

Забавни Щампи на стената в банята с участието на високопланинско крави, Ретро черно-бял Плакат с изображение на Сладка Крава в банята в селски стил на Платното за д?

Забавни Щампи на стената в банята с участието на високопланинско крави, Ретро черно-бял Плакат с изображение на Сладка Крава в банята в селски стил на Платното за декорация на баня, Декор на стената в фермерска къща,

резултат:

BGN 1.00
Налично
На склад

2Поради това, като цветовете се появяват на различни електронни екрани, реалните цветове могат леко да се различават от показаните. 【Идеална идея за подарък】 : Нашите щампи красиво опаковани в плик от крафтовой хартия, готова за изпращане в подарък, затова можете да ги доставят директно на вашите близки, че е идеална за всеки рожден ден, Деня на майката, Деня на бащата, на Коледа, на Великден, на Деня на независимостта, Хелоуин, подарък за офис / на housewarming. 【Не се притеснявайте, след продажбата на】 : проблемът е решен на 100% . 【Рамка в комплекта не са включени】 : Подготовка на любимата си рамка, щампи highland cow art може да бъде издаден в рамка размер 8x10 инча, които можете да намерите тук или в местния магазин big box store, което ще ви позволи лесно да изберете рамка за вашите декора.【НАСЛАДЕТЕ се на ХУДОЖЕСТВЕН ПЕЧАТ, НАСЛАЖДАВАЙТЕ се на ЖИВОТА】 : надяваме се, че това не е само щампи крави, но и произведение на изкуството, което озарит живота си. 【За материала】 : За нашите принтах - това е 100% висококачествен постер за печат върху платно, произведени от екологично чисто платно, който напълно отговаря на стандарта. 【Без рамка】 : Плакати с образа кравата на платното за баня, стенни артистични щампи - Без рамка - 4 броя с размер 8x10 инча (20x25 cm). ние много ценим своя опит на покупката, ако нашият продукт има никакви бръчки или други проблеми по време на транспортиране, моля, свържете се с нас на време, ние ще замени или ще ви възстановим парите и ще дадем задоволителен отговор. 【Без рамка】 : Плакати с образа кравата на платното за баня, стенни артистични щампи - Без рамка - 4 броя с размер 8x10 инча (20x25 cm). 【Прилагането Сценарии】 : Това е качество на стенно изкуство, използван за хол, спалня, кухня, трапезария, баня, коридор, стая за гости, хол, офис, пещера, общежитие, хотел, кафене, ресторант, бар, къща за гости, KTV, фитнес зала или на полицата, зад дивана във вашия красив дом.

Други функции

Подобни оферти