.

.

FCOVUVDBD Сгибаемые Магнитните Куки с Мультяшными животни —Креативна Поставка за телефон, Магнитен Стикер за Хладилник за Подаръци за Рожден Ден, Подаръци за нов дом, ?

FCOVUVDBD Сгибаемые Магнитните Куки с Мультяшными животни —Креативна Поставка за телефон, Магнитен Стикер за Хладилник за Подаръци за Рожден Ден, Подаръци за нов дом, Коледни Подаръци за Деня на Благодарността (Розово

резултат:

BGN 1.00
Налично
На склад

нМоже да се прилагат директно върху всяка метална или магнитна повърхност, като например хладилници, климатици, врати от неръждаема стомана и т.Ние обещаваме, 30-дневна гаранция за подмяна или връщане на парите. 【Екологично чисти материали】:Сладък детски стенен монтаж на куката е изработен от висококачествен PVC-каучук, без остри ъгли, без мирис и няма да навреди на човешкия организъм. 【Използвайте уверено】 : може да се използва безопасно в детски градини и детски стаи. 【Супер Адсорбция】:Задната част на куката има сверхсильным адсорбционным магнит, който лесно отвалить.Разбира се, тя може да се използва като магнит за хладилник или като държач за мобилен телефон.【Магнитна кука с анимационни любимци】 : Сладък cartoony дизайн розово котка. 【Гъвкав】 : Гъвкава кука.Моля, наведете ръцете ми, краката и опашка, за да затвори си неща, дори и да държи мобилния си телефон.Разбира се, тя може да се използва като магнит за хладилник или като държач за мобилен телефон.Магнитна кука за закачване и за подреждане на малки предмети и улики. 【Характеристики】 : Силна адсорбция, гъвкав, за многократна употреба, богат на функции. 【Широко приложение】:Декоративни стенни куки може да се използва за захващане на различни неща в кухнята, в банята, детската стая, спалнята, хола и т. Чудесен практичен подарък за рожден ден, Коледа, Деня на благодарността или нов дом. 【Магнитна кука с анимационни любимци】 : Сладък cartoony дизайн розово котка.Магнитна кука за закачване и за подреждане на малки предмети и улики. 【Широко приложение】:Декоративни стенни куки може да се използва за захващане на различни неща в кухнята, в банята, детската стая, спалнята, хола и т.

Други функции

Подобни оферти