.

.

100 БР. Тежки S-Образни Куки, 2,4-инчов Мини-S-Образна Кука От Неръждаема Стомана, S-Образни Куки, Държачи за Съдове, Куки за Окачване на Кухня, Посуда, Дрехи, Растения, Сак?

100 БР. Тежки S-Образни Куки, 2,4-инчов Мини-S-Образна Кука От Неръждаема Стомана, S-Образни Куки, Държачи за Съдове, Куки за Окачване на Кухня, Посуда, Дрехи, Растения, Саксии и Тигани (Сребрист)

резултат:

BGN 2.67
Налично
На склад

4 инча (6,3 см) -Лесен за употреба, никакви средства не се изисква просто да ги окачите на рафта.В сравнение с куки с еднакъв размер в двата края, тази кука е по-устойчив и не е лесно да падне.Пратката включва в себе си : Вие ще получите 100 бр.Дизайн голям и малък глави : Сверхпрочный s-образна кука е проектиран с големи и малки глави. S-образни куки с размер 2.Параметри : Материал : неръждаема стомана Дължина : 2.Много практичен, му е достатъчно, за да замени една покупка може да бъде достатъчно дълго. -Голям и малък челни дизайн може надеждно да се мотае на рафта, и тяхното не е лесно да падне.Широко приложение : Тези куки-поставка за прибори са много практични и са идеални за кухненски аксесоари, можете да ги закачите на стената за организиране на съдове, такива като тенджери, лъжици и т.Материал от неръждаема стомана : s-образна кука представлява здрава кука, изработен от неръждаема стомана.Лесна употреба : Закачалка с s-образно една кука, предназначени за захващане на предмети, без залепване или използване на винтове и лесно да инсталирате на рафта без никакви инструменти., спестяване на кухненско пространство, а също са подходящи за бани, складови помещения, гаражи, градини, цехове и офиси.

Други функции

Подобни оферти