.

.

Скоба за рафтове Cabilock полици за съхранение в Банята 2 бр. Държач за Зарядното на таблета, Инсталиран На Мобилния Зажиме, Поставка За Кърпи, Домашен Лигав Стенен Теле?

Скоба за рафтове Cabilock полици за съхранение в Банята 2 бр. Държач за Зарядното на таблета, Инсталиран На Мобилния Зажиме, Поставка За Кърпи, Домашен Лигав Стенен Телефон, самостоятелен Санитарен Възел за Съхранение

резултат:

BGN 3.33
Налично
На склад

- Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и тПоставка за монтиране на стена : Не е нужно да се притеснявате за късия кабел, нашия титуляр за зареждане на телефона е удобен за зареждане на късо кабел.Стойка за зареждане : Подходящ за залепване в спалнята, хола, кухнята, офиса или на други места, където децата не могат да стигнат, като стеллажа за съхранение.Срок на съхранение в банята : Изработена от висококачествен материал и е трайна.Органайзер за настолни рафтове : Лесен за инсталиране, залепваща дизайнът, липсата на пробив и да не се нарани стената на вашия дом, поддържането на чистотата и чистота в дома си.Поставка за зареждане на телефон : Монтиране на стена за зареждане на мобилен телефон, за улесняване на зареждането. - Материал : Пластмаса.Пратката включва 2 x стенен държач за мобилен телефон Характеристики-Лесен монтаж, залепваща дизайнът, липсата на пробиване и избягвайте увреждане на стените на вашия дом, запазете вашия дом чисти и чистота.Срок на съхранение в банята : Изработена от висококачествен материал и е трайна.Органайзер за настолни рафтове : Лесен за инсталиране, залепваща дизайнът, липсата на пробив и да не се нарани стената на вашия дом, поддържането на чистотата и чистота в дома си.Описание на продукта Калъф за зареждане на телефона Caddy разумни дизайн предпазва вашето устройство от надраскване и приплъзване, както и кабел за зареждане не е объркан.Стойка за зареждане : Подходящ за залепване в спалнята, хола, кухнята, офиса или на други места, където децата не могат да стигнат, като стеллажа за съхранение.Настолна полк-организатор и экологична. - Монтиране на стена за зареждане на мобилен телефон, за улесняване на зареждането. стойка за зареждане е Изработена от пластмаса, сигурно, няма мирис.

Други функции

Подобни оферти