.

.

TSD Брендовый Платно Ретро Раница За лаптоп, Пътен Раница за Лаптоп, Ежедневна Чанта за лаптоп Раница за Колеж, Училищна Чанта за компютър, за жени и за Мъже (Сив)

TSD Брендовый Платно Ретро Раница За лаптоп, Пътен Раница за Лаптоп, Ежедневна Чанта за лаптоп Раница за Колеж, Училищна Чанта за компютър, за жени и за Мъже (Сив)

резултат:

BGN 38.00
Налично
На склад

Този издръжлив, просторен раница ще бъде подходящ спътник в следващото си пътуванеМАТЕРИАЛ на Тази училищна чанта TSD на 100% изработени ръчно от екологични материали.Спад на каишка : 24 инча. 100% Ръчна изработка. Нашата чанта за лаптоп е с доживотна гаранция. Размер : 12 "Ширина x 18" Височина x 5" дълбочина (инча).Отвън : 1 * Джоб с цип, 2 * Джобове с капаци копчета.Раница Mountain Wood е идеален за наситено с приключения на ден или на учебния ден. Вложки от 100% естествена кожа. Специален подарък за рожден ден за него или за нея, на вашия съпруг, дъщеря, син, баща, майка, семейство и приятел.На МНОГО МЕСТА вътре : 1 вместительное основното отделение за книги / дрехи, 1 джоб за лаптоп, 1 предни джоба с цип за съхранение на ценности, 2 режийни джоба и 2 отделения за химикалки / моливи.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние обещаваме, че ще ви дадем едно добро решение в рамките на 24 часа.Изработен ръчно с използването на трайни futon платна, вложки от естествена кожа и рециклирани на обкова, без никел. 100% Хлопчатобумажный платно с пчелен восък, 100% Вложки от естествена кожа, 100% Рециклирана профили, от 100% ръчна изработка.Всяка чанта на марката TSD включва нетъкан торба за прах, предназначени за 100% рециклиране. Нашата чанта за лаптоп е с доживотна гаранция. ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА.Подаръци за бала или Bacl в училище за студенти, ученици и ученици от средните училища.КОМФОРТ : Нашите раница от восъчна брезентовой кожата е изработена от дишаща подплата отзад, екологично чисти материали за вторична преработка, презрамки могат да се регулират и предоставят комфорт при ежедневната употреба в походи и пътувания.Гаранция на марката TSD : Това чанти-чанти унисекс, подходящ за активна почивка, идеален подарък за семейството и приятелите на всяко събитие като рожден ден, годишнина, Коледа, деня на благодарността и т. 2 * Режийни джоба, 2 * отделения за химикалки / моливи. Платно от 100% памук.ДЕЛИКАТНИ ДЕТАЙЛИ : Металната част е изработена с помощта на обкова, не съдържа никел и екологично чисти.ДЕЛИКАТНИ ДЕТАЙЛИ : Металната част е изработена с помощта на обкова, не съдържа никел и екологично чисти.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние обещаваме, че ще ви дадем едно добро решение в рамките на 24 часа.Спад дръжки : 3 инча.КОМФОРТ : Нашите раница от восъчна брезентовой кожата е изработена от дишаща подплата отзад, екологично чисти материали за вторична преработка, презрамки могат да се регулират и предоставят комфорт при ежедневната употреба в походи и пътувания. Бои на 100% на растителна основа.Размерите на този винтажного на раницата са 12 инча ширина х 18 см височина х 5 см в дълбочина (инча).Всеки раница на марката TSD, опаковани в нетъкан торба за прах, предназначени за 100% рециклиране.

Други функции

Подобни оферти