.

.

Балетное Трика, с Дантелен Шапочкой и Ръкав за момичета, Риза с Пола-Набор за Денс Гимнастика (Бебе/момиченце/Голямо Момиче)

Балетное Трика, с Дантелен Шапочкой и Ръкав за момичета, Риза с Пола-Набор за Денс Гимнастика (Бебе/момиченце/Голямо Момиче)

резултат:

BGN 2.67
Налично
На склад

ВнесенВисококачествена дантела, него не е лесно да се скъса и кука на кука.Най-добрата грижа за детската кожа.Само ръчно пране. Размер : 4-5 години Цвят : A-лилаво (на окото) Акциите могат да варират в зависимост от големината /на цвят.Специална технология копчета, по-лесно се облича и да стреля, и тя не ще бъде лесно да се разпространи. ?【Деколте във формата на сърце】 Завързана дизайн силует във формата на сърце, ще си малко по-елегантен и очарователен.?【Материал】95% памук, 5% ликра.Висока еластичност, подходящ размер. ?【Уникална куха задната част с капки вода】 Уникална куха задната част под формата на капки привлича вниманието на всички.Издърпайте закопчалка. ?【Мека кожа】 е Изработена от висококачествен плат и мека дантела, приятен за кожата и дишаща.Висококачествен плат на окото, предпазва детската кожа. ?【Мека пола-пакетче】 трехслойная мека пола-пакетче, лека и струящаяся при въртене, което прави балерину по-очарователна и красива. ?【Дизайн ръкави-капачка】 Модерен ръкав, шапка, сращивающий дизайн на горния елече, височина на челно разумна, че може добре да защити неприкосновеността на личния живот toddle.

Други функции

Подобни оферти