.

.

Поставка за растенията YHIJURS на закрито и открито, 2-уровневые метални Високи Поставки за растения, държач за няколко саксии 27,1 инча, Устойчив на Корозия Полк за Деко?

Поставка за растенията YHIJURS на закрито и открито, 2-уровневые метални Високи Поставки за растения, държач за няколко саксии 27,1 инча, Устойчив на Корозия Полк за Декоративни растения за ъгъл, тераса, хол, градина

резултат:

BGN 12.60
Налично
На склад

Поставка за растенията в европейски стил е добър художествен декор на закрито или на открито ? Полк за растенията, със защита от корозия : Изработен от ковано желязо с графит подкрепа прахово покритие, е с естествен полиран вид, гладка, без чеп, водоустойчив и антикорозионна, различна трайност и устойчивост на атмосферни влияния.Максималната товароносимост е 50 паунда.Тази черна стойка за растения, с красив дизайн - идеалният избор за любителите на дома и градината. Конструкция с бели гумени тапи в основата, които предотвратяват белези на мебели и плотове или се плъзгат по него. общи размери : 12,7 инча Ш x 12,7 инча G x 27,1 инча Х Антикоррозийный.Той е здрав, стабилен, лесно се отстранява. 12,4 инча (Ш) x 12,4 инча (Г) x 27,1 инча (В), диаметърът на дъното на тигана : 10 см, диаметърът на горната част : 11.Перфектното бижу за магазини, къщи, градини, балкони или на двора.Стабилна конструкция.Това е идеалното допълнение към повечето съвременни домове в фермер стил. ?Стабилен ъглов организатор : Стойки за стайни растения имат постоянна трехпризменную форма, максимална товароподемност е 50 кг.Само за няколко минути може да се възхищаваме елегантна стойка за растения. ?Компактен универсален титуляр : Поставка за растенията indoor tall може да се използва като стеллажа за съхранение на саксии, цветя, тоалетни принадлежности, кърпи, всяка всячины, гърне или други предмети от бита.

Други функции

Подобни оферти