.

.

8 бр. Кристали, Тюл, Многослойни Панделки за Коса, за Жени, Момичета, 5,3 Инча, Шнола за Коса, Дълги Газови Панделки, Аксесоари за Коса във Френски Стил (Малки тюлевый лъ?

8 бр. Кристали, Тюл, Многослойни Панделки за Коса, за Жени, Момичета, 5,3 Инча, Шнола за Коса, Дълги Газови Панделки, Аксесоари за Коса във Френски Стил (Малки тюлевый лък)

резултат:

BGN 9.33
Налично
На склад

Нашите панделки за коса от тюл с кристали, красиво висят и метална скоба добре ще задържи гъста или къдрава дълга косаДължина на скоба е около 2,6 инча.Подходящ за почти всички възрасти, за момичета, от тийнейджъри до дама.Повърхността на инкрустирована блестящи кристали, към задната част на banta за коса, прикрепени метални щипки за коса. ?【Многоцветни възможности】- В една опаковка на 8 заколок за коса с тюлевым лък, шнола за коса с лък лента Цвят - основните цветове, които харесват момичета : черен, бял, бордо, розово, лилаво, синьо, зелено, каки.Чудесен подарък за себе си, семейството и приятелите. ?【Елегантни аксесоари за КОСА】- Нашите са големи панделки за коса, красиво висят и метална шнола добре ще задържи гъста или къдрава дълга коса.Уверете се, че всеки лък има идеална форма и размер.Шнола-лък здрава и трайна. ?【- Добри аксесоари】-шнола за стайлинг на коса с хрустальным тюлевым носа - перфектният аксесоар за коса за жени; лесно се комбинира с всяка пола, подходящ за всеки повод, подходящ за повечето дами-момичета.Широчина на затягане от кожа на алигатор е около 2,6 инча.Изберете един от нашите прекрасни цветове за ежедневието и поставете на върха на насипни коса или съберете на опашка, за да създадете един красив и безгрижен начин. ?【Висококачествен плат】-Нашата голяма шнола за коса с лъкове е направена от висококачествен фин тюл и плат, мека и гладка, без чеп.

Други функции

Подобни оферти