.

.

Калъф за таблет, Защитен калъф, Калъф За таблет Калъф От Изкуствена кожа Флип Портфейла Защитен калъф С релефно под формата на пеперуда Защитен калъф Слот за карта ?

Калъф за таблет, Защитен калъф, Калъф За таблет Калъф От Изкуствена кожа Флип Портфейла Защитен калъф С релефно под формата на пеперуда Защитен калъф Слот за карта памет, Калъф за Таблет Подходящ е Съвместим с iPad

резултат:

BGN 15.59
Налично
На склад

Осигурява надеждна и стегнато таблетВградени слотове за карти с памет за съхранение на вашите документи за самоличност, кредитни карти и монети.Пратката включва : 1 х калъф за таблет PC, таблет в комплекта не е включена. Осигурява допълнително място за съхранение на аксесоари като зарядни устройства, кабели или stylus писалка. Външен вид от изкуствена кожа премиум-клас и мека делото от TPU напълно предпазват таблет от прах, надраскване, удари. Осигурява надеждна и стегнато таблет. Осигурява удобна и ергономична ръкохватка за по-дълга употреба.Елегантен, стилен модел с ультратонким и лек дизайн, който придава на минимален обем. Предпазва вашия таблет от драскотини, падания и удари. Предпазва вашия таблет от драскотини, падания и удари. Осигурява лесен достъп до пристанищата таблет, бутони и камери. Осигурява допълнително място за съхранение на аксесоари като зарядни устройства, кабели или stylus писалка. Осигурява лесен достъп до пристанищата таблет, бутони и камери. Осигурява удобна и ергономична ръкохватка за по-дълга употреба.Поставка поддържа функцията на стабилна изправяне, освободи ръцете си.Характеристика : Удароустойчив и защитен от падане многофункционален защитен калъф за таблет, подходящ за i Pad Mini 1 2 3 4 5.

Други функции

Подобни оферти