.

.

Западна Планина Картина с Фламинго Стикер За Стена, Арт Декор на 3D Прозореца на Стикера С Животни Стенопис Детска Стая Подарък На Поръчка BL192 (70 W x 50В)

Западна Планина Картина с Фламинго Стикер За Стена, Арт Декор на 3D Прозореца на Стикера С Животни Стенопис Детска Стая Подарък На Поръчка BL192 (70 W x 50В)

резултат:

BGN 48.14
Налично
На склад

Нашите стикери за стени лесно може да се прилага и стреля по желаниеПросто почистете и залепете. - РЕАЛИСТИЧЕН ВЪНШЕН вид : Прилага най-добрите на пазара с мастило на водна основа за осигуряване на по-реалистичен външен вид, който вие търсите.Просто почистете и залепете. • Сваляща се и роуминг • Нетоксичен и экологичен за нашата планета. - НЕТОКСИЧЕН : Нашите мастила и плочата са изработени от висококачествен материал, който экологичен за нашата Планета и не е токсичен. - ЛЕСНА УПОТРЕБА : за разлика от по-евтини сменяеми стикери за стена. - ВИСОКО качество : Нашите стенни стикери с участието на фламинго, изработени от висококачествен винил, специално направен за интериорен дизайн.Не е евтин материал, като Много Други.Ако по някаква причина са недоволни от покупката си, просто се свържете с нас и ние ще направим това точно за вас. - НЕТОКСИЧЕН : Нашите мастила и плочата са изработени от висококачествен материал, който экологичен за нашата Планета и не е токсичен.Всички производството, опаковането и корабоплаването и се извършват на място от нашия малък екип. • Висококачествени печатни стикери за стена • Оригинален дизайн, както е показано на снимката.Нашите стикери за стени лесно може да се прилага и стреля по желание. - РЕАЛИСТИЧЕН ВЪНШЕН вид : Прилага най-добрите на пазара с мастило на водна основа за осигуряване на по-реалистичен външен вид, който вие търсите. · Разработен и изпратен в САЩ в магазина ни, намиращ се в Маями, Флорида.Не е евтин материал, като Много Други. • Надеждно опаковани и изпратени за защита от повреди.В комбинация с нашата дълга история на производство на качествени продукти и отлична стойност стикери за стена West Mountain™ е перфектният избор!.

Други функции

Подобни оферти