.

.

FUPUSUN 100шт 1 / 3 см Премия Цветни Играчки Топки, за котки - Мека играчка с pom-помераните за коте - Леки и малки, лесно доказуема лапке за котки в затворени помещения, Интер?

FUPUSUN 100шт 1 / 3 см Премия Цветни Играчки Топки, за котки - Мека играчка с pom-помераните за коте - Леки и малки, лесно доказуема лапке за котки в затворени помещения, Интерактивни, Играещи в Тих топката Котки...

резултат:

BGN 3.70
Налично
На склад

Меки пухкави топчета, приятен на допир, издръжлив материал, играчки, специално създадена за котки 【Любимо ястие Котки】 Нито една котка не може да устои на изкушението момче с pom-помераните.Котките могат да играят сами по себе си, без да се получава никакъв шум. 【Mute】 Тези топки с кошачьими pom-помераните имат безшумен дизайн.Докато не сме си купили му тези малки играчки с pom-помераните, цветни и сладки, Оливър поиска, да си играе с него всеки ден. 100 бр : Увеличаване на броя без повишаване на цената.Стимулируйте ловен инстинкт на котката.Обикновено той много обича да се местят.Всяка опаковка подбрани от повече от 10 цвята, за да се направи котки щастливи.Оливър - възрастен, кастрирано семейно котка (5 години).Котки от всички възрасти обичат да играят.【Сигурност】 Всичките ни играчки за котки, изработени от безопасни материали-вълнена прежда, памук и т. 【Любимо ястие Котки】 Нито една котка не може да устои на изкушението момче с pom-помераните. 【Доживотна беспроблемная подкрепа】 всички служители FUPUSUN има своите приятели-котки, и всички наши продукти са одобрени от нашите инспекторите на качеството на котка.Нашите топки не са острата миризма и почти не са шумни по време на игра.Качеството на самия топката много лек, подходящ за игри с по-малки домашни любимци, като котки.Любимото му занимание - да лежи на балкона и се наслаждаваха на слънцето. 【Сигурност】 Всичките ни играчки за котки, изработени от безопасни материали-вълнена прежда, памук и т.), не е токсичен и е безвреден за околната среда.Ние предлагаме топки с ярки цветове. 【Mute】 Тези топки с кошачьими pom-помераните имат безшумен дизайн. 【Доживотна беспроблемная подкрепа】 всички служители FUPUSUN има своите приятели-котки, и всички наши продукти са одобрени от нашите инспекторите на качеството на котка.Ако има, дайте му още една топка с помпоном.В същото време ние осигуряваме достатъчно количество храна, така, че котката не е губил топка.Различно от обичайните си гумена топка или тенис на маса.Поръчайте сега без риск!.Дразни котката, помагайте на котки отслабнете и да останете здрави.Това може да накараш котките да се чувстват различни цветове по време на игра.Докато Оливър все още продължава да е мързелив, но най-накрая сме намерили начин да му помогне малко да отслабнете.Котки от всички възрасти обичат да играят.

Други функции

Подобни оферти