.

.

12ШТ Топки за Пинг-Понг, Тенис на Топка за Тенис от 4 см, Пластмасови Забавни Цветни Топки за игра на понг за украса на парти Направи си сам, Образователни Дейности, Сп?

12ШТ Топки за Пинг-Понг, Тенис на Топка за Тенис от 4 см, Пластмасови Забавни Цветни Топки за игра на понг за украса на парти Направи си сам, Образователни Дейности, Спортен Клас, Карнавалните Игри, Игра на Пинг-Понг

резултат:

BGN 8.53
Налично
На склад

3Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките. Многократно използване : може да се използва за декорация със собствените си ръце, поставяне на рисунки, обучение сметка, състезания по тенис на маса.Размер : се Използват топки за тенис на маса специален размер и диаметър 4 см, които могат да се използват за развлекателни дейности или професионални състезания.Подходящ за възрастни хора или начинаещи.Високо качество : Изработен е от ABS-пластмаса, защита на околната среда, материалът е твърд и еластичен и може да се използва в продължение на дълго време.Многократно приложение : може да се използва за декорация със собствените си ръце, поставяне на рисунки, обучение сметка, състезания по тенис на маса.добре дошли в моя магазин, надявам се, ще имате приятно пазаруване!Характеристики : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Правете покупки със СИГУРНОСТ : за Да ви предоставим услуга от най-високо качество, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Разнообразие от опции : има жълти и бели комбинации и цветови комбинации, които могат да бъдат избрани в съответствие със състезание или игра.Многократно приложение : може да се използва за декорация със собствените си ръце, поставяне на рисунки, обучение сметка, състезания по тенис на маса. Размер : се Използват топки за тенис на маса специален размер и диаметър 4 см, които могат да се използват за развлекателни дейности или професионални състезания. Размер : се Използват топки за тенис на маса специален размер и диаметър 4 см, които могат да се използват за развлекателни дейности или професионални състезания.Подходящ за възрастни хора или начинаещи. x топки за пинг-понг Забележки : 1.Високо качество : Изработен е от ABS-пластмаса, защита на околната среда, материалът е твърд и еластичен и може да се използва в продължение на дълго време.

Други функции

Подобни оферти