.

.

Ти си Моят Омар Водоустойчив Наметало За Подстригване на Коса Фризьорски салон Наметало За Подстригване на Коса с Регулируема Закопчалка На Бутона Фризьорски сал?

Ти си Моят Омар Водоустойчив Наметало За Подстригване на Коса Фризьорски салон Наметало За Подстригване на Коса с Регулируема Закопчалка На Бутона Фризьорски салон Окрашивающие Пелерини За Химическа Вълна 56,7x67 Инча

резултат:

BGN 0.33
Налично
На склад

Най-важното е, че той в известна степен е водоустойчивПроизведено в САЩ или са внесени.Професионален фризьорски наметало за подстригване на коса и химически вълна, водоустойчив, лесно почистваща пелерини за подстригване на коса за мъже и жени.По-лесно за почистване. 【Повод】 Тази наметало подходящ за използване при прическите за възрастни. 【Практичност】 Тази наметало е много удобен, за да се приберете отрежете косата си с тялото, а също така може да се използва като престилка при боядисване на косата. 【Материал】 Престилка-наметало за фризьорски унисекс изработен от плат bile, която е мека, здрава и износостойкая.Тъкан от жлъчката.Може да се използва в домашни условия, фризьорски салон и т. 【Регулируема】 Професионална наметало за подстригване на коса - това е регулируема закопчалка нагрудника на шията, с шут този шал ще остане на вашата врата и не снимется лесно. Той е идеален за употреба при подстригване, боядисване на коса и химически завивке. 【Размер】 Размер пелерини за подстригване възрастни е 56,7 "x 66,9".

Други функции

Подобни оферти