.

.

Чаша с Вакуумна Изолация от Неръждаема Стомана, с Шарките на Кантара Русалка, Термос с Принтом, Бутилка за Вода за Топли и Студени Напитки, за Деца и Възрастни, 17 Гра?

Чаша с Вакуумна Изолация от Неръждаема Стомана, с Шарките на Кантара Русалка, Термос с Принтом, Бутилка за Вода за Топли и Студени Напитки, за Деца и Възрастни, 17 Грама

резултат:

BGN 2.00
Налично
На склад

Вътрешен саксия е направена от пластове конструкция от неръждаема стоманаТехнология нанопечати се използва, за да направи цялата чаша на по-екологично чиста и красива, както и различни фасоны правят вашата чаша-термос е по-голяма видимост.Елате и изберете! ! ! ★★★★★- ★ СЛЕДПРОДАЖБЕНО обслужване ★ Ако по някаква причина не сте 100% доволни от стока, моля, уведомете ни желания задоволително решение, и ние ще работим над него възможно най-скоро.Тогава ще се нуждаят от нашата чаша за вода.Ние сме убедени, че интересите на нашите клиенти са от първостепенно значение. ✔ [Здрав и издръжлив] : В тази термоизоляционной бутилка се използва конструкция от неръждаема стомана, защитена от корозия, което означава, че тя може да работи толкова усърдно, колкото и ти, без да се жертва производителността.Вътрешен саксия е направена от пластове конструкция от неръждаема стомана.В нашия магазин, вие винаги може да се намерят модели, които ще накарат сърцето ви да бие по-често. ✔ [Богат на функции на кутията] : Като горния капак, чаша, тя може да се гарантира, че ключът е от вътрешната страна не ударится, като по този начин ефективно предотвратява разливане на течността. ✔[Идеална печат]:Външния слой на чаша, покрита с пластове телешка кожа, което още повече увеличава изолационни характеристики чаша.Тя може да се използва като чаша от неръждаема стомана за питейна вода.Висококачествени и изискани модели са дело на чашата си.Приета технология высоковакуумной запояване. ★ ЗАБЕЛЕЖКА ★ поради светлинни ефекти, настройки, монитора и т. ✔ [Висококачествени материали] : Корпус тиган е изработен от неръждаема стомана, и аксесоари - от хранително-полипропилен.Това е идеалният термос, който можете да вземете със себе си в колата, работна чантата, училищната чанта или в пътуване.Продължителността на живота е повече от 8 години. ✔ [Висококачествени материали] : Корпус тиган е изработен от неръждаема стомана, и аксесоари - от хранително-полипропилен. ★ РАЗМЕР ★ Размер на 26 * 6,7 вижте Тегло, е 335 г, в него може да се съхранява 500 мл вода, около 17 грама.✔[Поддържане на температурата]:Тази чаша с вакуумна изолация от неръждаема стомана може да поддържа температурата на водата в своя чаша в продължение на няколко часа и има добър ефект за запазване на топлината и лед.Бросающаяся в очите на чашата е подходящ за тези, които ослепителен.Тя може да се използва като чаша от неръждаема стомана за питейна вода.Това е идеалният термос, който можете да вземете със себе си в колата, работна чантата, училищната чанта или в пътуване.Какъв удобен начин за вас да го намерите от пръв поглед.Можете с полза да използвате тази чаша зимата и лятото.Приета технология высоковакуумной запояване. ✔[Идеална печат]:Външния слой на чаша, покрита с пластове телешка кожа, което още повече увеличава изолационни характеристики чаша.

Други функции

Подобни оферти