.

.

CAUSMXCGB Дъждовна Топка на Въже Играчки за Кучета на Топка За упражнения и Награда Играчка за Кучета за Обучение Жеванию Тянущая Играчка за хвърляне Играчки за теглен?

CAUSMXCGB Дъждовна Топка на Въже Играчки за Кучета на Топка За упражнения и Награда Играчка за Кучета за Обучение Жеванию Тянущая Играчка за хвърляне Играчки за теглене

резултат:

BGN 3.14
Налично
На склад

Здрава въже, бихте могли да я използвате с довериеСтрахотна играчка за дъвчене и игра с кучето. дъждовна топка на въже, играчки за кучета, топка за упражнения и награди, играчка за кучета за обучение жеванию, играчки за теглене, играчка за кучета, непобедим топка за кучета, твърда гумена топка за кучета, здрава надуваема топка за агресивни кучета, плаващ топка за кучета от средни и големи кучета за игри и играчки. дъждовна топка на въже, играчки за кучета, топка за упражнения и награди, играчка за кучета за обучение жеванию, играчки за теглене, играчка за кучета, непобедим топка за кучета, твърда гумена топка за кучета, здрава надуваема топка за агресивни кучета, плаващ топка за кучета от средни и големи кучета за игри и играчки.Неразрушаемый твърда гумена топка за дресура на домашни кучета, дъвченето на играчка, играчка за хапка характеристики : Висококачествен материал EVA, мека и еластична.Страхотна играчка за дъвчене и игра с кучето. здрава въже, бихте могли да я използвате с доверие.Материал : EVAColor : жълт Дължина на въжето : 75 см / 29,53 Вид : Голяма, малка (по желание) Голям : 9 * 9 см / 3,54 * 3,54 Малък : 7 * 7 см / 2,76 * 2,76 съдържание на Пакета : 1 * Тренировъчен топката.

Други функции

Подобни оферти