.

.

Котешки нашийник. Предохранительная капаче.! Безплатно обаждане. Регулируем нашийник 1 размер е Подходящ за всички котки.

Котешки нашийник. Предохранительная капаче.! Безплатно обаждане. Регулируем нашийник 1 размер е Подходящ за всички котки.

резултат:

BGN 2.33
Налично
На склад

Защитен котешки нашийник Излизат На Свобода, за да Защити Засече КоткаБезплатна доставка!Найлонов котешки нашийник премиум-клас.Защитен котешки нашийник.Безплатно обаждане, за да помогне за намиране на Кити и защита на дивата природа.Най-ниска цена в Интернет.Удовлетворение е гарантирано.Удовлетворение е гарантирано.Регулируем размер Подходящ за всички котки. ширина на 3/8 инча, регулиране - 8-12 см.Безплатно обаждане, за да помогне за намиране на котка и защита на дивата природа.Защитете своята котка днес.Най-ниска цена в Интернет.Безплатно обаждане, за да помогне за намиране на Кити и защита на дивата природа.Регулируем размер Подходящ за всички котки.Безплатна доставка!Найлонов котешки нашийник премиум-клас.Защитен котешки нашийник Излизат На Свобода, за да Защити Засече Котка.Закопчалката на ключалката.Предохранительная обтегач отстегивается, за да освободите заседналата котка.Закопчалката на ключалката.

Други функции

Подобни оферти