.

.

Улично водонепроницаемое покритие за масата за пинг-понг, Калъфи За тенис на маса, Тежкотоварни и Предпазват от всякакви метеорологични условия Аксесоари за пинг-?

Улично водонепроницаемое покритие за масата за пинг-понг, Калъфи За тенис на маса, Тежкотоварни и Предпазват от всякакви метеорологични условия Аксесоари за пинг-понг, Покритие за тенис на закрито и открито, Черен цвят

резултат:

BGN 13.00
Налично
На склад

【Размер】 110x60x30 инча (Д x Ш x В), уникален дизайн, подходящ за всички международни тенис масиСАМО Предотвращайте попадането на вода, не Предотвращайте Осеяна с вода и НЕ Предотвращайте Силен дъжд!.Лесен за почистване, достатъчно изплакнете повърхността своята практика и подсушете го с кърпа в сянка. 【Прахоустойчив, Водоустойчив】 Той може да защити вашата маса за пинг-понг от вятър, прах, слънце и листата по всяко време на годината.Лесен за почистване, достатъчно изплакнете повърхността своята практика и подсушете го с кърпа в сянка.Само предотвращайте капание вода, не предотвращайте пръскане на вода и не предотвращайте силен дъжд !. 【Удобно съхранение】Когато калъф не се използва, съхранявайте го в удобна чанта. 【Размер】 110x60x30 инча (Д x Ш x В), уникален дизайн, подходящ за всички международни тенис маси.【Прахоустойчив, Водоустойчив】 Той може да защити вашата маса за пинг-понг от вятър, прах, слънце и листата по всяко време на годината.Само предотвращайте капание вода, не предотвращайте пръскане на вода и не предотвращайте силен дъжд !.Неговият дизайн със защита от капки ще предотврати попадането на ненужна вода на вашия уличен маса за тенис, а също и предотвратява появата на драскотини.

Други функции

Подобни оферти