.

.

visesunny Дърво Мат Хелоуин Котка Захарен Череп Черно Дърво Поставка Подложка Протектор Пол Впитывающий Дърво Поставка Тава Подложка за Сезонно Деня на Благодарностт?

visesunny Дърво Мат Хелоуин Котка Захарен Череп Черно Дърво Поставка Подложка Протектор Пол Впитывающий Дърво Поставка Тава Подложка за Сезонно Деня на Благодарността Хелоуин Коледа Празнични Стоки За Дома

резултат:

BGN 1.67
Налично
На склад

Това е не само перфектната коледна украса в студените месеци, но и всесезонни аксесоар за вашия растения или вратиАтрактивни, обратими, персонални подложки може да се използва с реални или изкуствени елхи, а също и като традиционна елочной поли, което ги прави много функционални и официални допълнение към всеки празничната декора.Това е не само перфектната коледна украса в студените месеци, но и всесезонни аксесоар за вашия растения или врати.Този килим е добре направен и лесно се намира в непосредствена близост до основата на дървото.Лесно се сгъва и съхранява за многократна употреба. ?- Добри накити : За възрастни/деца /на домашни любимци, през зимата пола във вид на елхи топла и мека.Лесно се сгъва и съхранява за многократна употреба.Устойчивост на атмосферни влияния и износване.Подложка за коледно Visesunny е предназначена за защита на паркет и килими от разлята вода и генерира дефекти, както и надраскване на паркетном пода, свързани с изрязване на коледни елхи.?Елегантно бижу : придадат по-голяма атмосфера на празника на всяко място, което ви харесва, например, хол, спалня, градина, бар, хотел, супермаркет, офиса, или някъде другаде. ➤ Причина : Коледа, Хелоуин, коледа cosplay, Продажби, промоции, на годишната церемония, социални дейности, етап на представяне, летни ваканционни партита, рожден Ден, на закрито, на улицата, у дома, в офиса и т. пълен голям размер 28,3x28,3 инча са най-подходящи за коледни елхи размер от 5 до 7 метра, и можете да поставите коледни подаръци на подложки за коледната елха. ?Елегантно бижу : придадат по-голяма атмосфера на празника на всяко място, което ви харесва, например, хол, спалня, градина, бар, хотел, супермаркет, офиса, или някъде другаде. ? Материал премиум-клас : Изработен е от полиестер, супер мека гъба и водоустойчива материя от алуминиево фолио, която може да ви спаси пода сух и чист след поливане на растения.Този килим е добре направен и лесно се намира в непосредствена близост до основата на дървото. ❤Защитете вашия дом и офис : Предпазва паркет и килими от драскотини, наранявания и петна от разлята вода както за човека, така и за настоящите коледни елхи.Или можете да го сгънете и да го използвате отново за следващия празничен ден. ➤ Причина : Коледа, Хелоуин, коледа cosplay, Продажби, промоции, на годишната церемония, социални дейности, етап на представяне, летни ваканционни партита, рожден Ден, на закрито, на улицата, у дома, в офиса и т.

Други функции

Подобни оферти