.

.

visesunny Весела Коледа Червено-Бяла Снежинка Коледно Дърво Мат Поставка За Дърво Подложка За Защита на Пода Впитывающая Поставка за Дърво Тава Подложка за Защита на п?

visesunny Весела Коледа Червено-Бяла Снежинка Коледно Дърво Мат Поставка За Дърво Подложка За Защита на Пода Впитывающая Поставка за Дърво Тава Подложка за Защита на пода Есен Зима Деня на Благодарността Хелоуин Коледа

резултат:

BGN 1.00
Налично
На склад

➤ Причина : Коледа, Хелоуин, коледа cosplay, Продажби, промоции, на годишната церемония, социални дейности, етап на представяне, летни ваканционни партита, рожден Ден, на закрито, на улицата, у дома, в офиса и тМат се състои от две меки полиестер и губчатых материали, разделени с алуминиево фолио (не е порест бариерен материал).Или можете да го сгънете и да го използвате отново за следващия празничен ден. ?- Добри накити : За възрастни/деца /на домашни любимци, през зимата пола във вид на елхи топла и мека.Подложка за елхи от visesunny задържа влага, четири пъти повече от теглото му, и в повечето случаи тази влага да се изпари до следващия период за поливане.?Елегантно бижу : придадат по-голяма атмосфера на празника на всяко място, което ви харесва, например, хол, спалня, градина, бар, хотел, супермаркет, офиса, или някъде другаде.Този килим е добре направен и лесно се намира в непосредствена близост до основата на дървото.Лесно се сгъва и съхранява за многократна употреба. пълен голям размер 28,3x28,3 инча са най-подходящи за коледни елхи размер от 5 до 7 метра, и можете да поставите коледни подаръци на подложки за коледната елха.Устойчивост на атмосферни влияния и износване. ? Материал премиум-клас : Изработен е от полиестер, супер мека гъба и водоустойчива материя от алуминиево фолио, която може да ви спаси пода сух и чист след поливане на растения.Това е не само перфектната коледна украса в студените месеци, но и всесезонни аксесоар за вашия растения или врати.

Други функции

Подобни оферти