.

.

Плакат за аквариум с горски аквариум Хакита, лепило за PVC, на фона на декоративни плакат с фон за аквариум с горски рибки. (6130 см)

Плакат за аквариум с горски аквариум Хакита, лепило за PVC, на фона на декоративни плакат с фон за аквариум с горски рибки. (6130 см)

резултат:

BGN 4.09
Налично
На склад

【Без остатък】Лепило се залепва директно към аквариуму и няма да навреди на резервоара за вода след отстраняване【Висококачествени материали】 Хартия за аквариума е направена от висококачествен PVC, водоустойчив, лесен за почистване, трайна и има дълъг срок на служба. 76 * 46 см /29,92 * 18,11 инча Прибл. 【Самоклеящийся дизайн】 на Фона на плакат изпълнена с самоклеющимся дизайн.Можете да го използвате с доверие. 【Изискана декорация】 Изискан фон плакати идеално ще прославят вашия аквариум с рибки.При премахване не оставя драскотини, следи или остатъци. 122 * 46 см / 48,03 * 18,11 инча Осъществяване списък : 1 * Плакат за аквариум Забележка : 1.Му лесно выцвести след дълго накисване във вода, и това по никакъв начин няма да се отрази на качеството на водата.Можете да го използвате с доверие.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Трябва да отговарят на вашите нужди.Моля, обърнете истински като стандарт. 【Висококачествени материали】 Хартия за аквариума е направена от висококачествен PVC, водоустойчив, лесен за почистване, която е здрава и има дълъг срок на служба. 91* 50 см/35,83 * 19,69 инча Прибл.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : PVC Цвят : цветен Допълнителен размер : Прибл.

Други функции

Подобни оферти