.

.

С 65-ти Рожден Ден, Декори, Фон, Банер за жени, с 65-годишен Юбилей, Плакат с Надпис: на Жената, на 65-ти Рожден ден, Розов Фон За Фотография, Аксесоари за парти в 65-ти рожде?

С 65-ти Рожден Ден, Декори, Фон, Банер за жени, с 65-годишен Юбилей, Плакат с Надпис: на Жената, на 65-ти Рожден ден, Розов Фон За Фотография, Аксесоари за парти в 65-ти рожден ден, 59 x 35,4

резултат:

BGN 2.00
Налично
На склад

Имаме плакати за всички възрасти и по много теми, украсата на масата, за декорация на вратата, украса на двора Плътно се разточва във формата на цилиндър за 2-3 дни. ❤️ Здрав материал : изработен е от винил, издръжлив и устойчив на разкъсване, дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистични цветове. Прогладьте облегалката на сухи, на слаб огън. Дръж го и здраво го преместете в продължение на 2-3 дни. Ако имате само парна ютия, поставете кърпа между задната част и парно гладене, за да абсорбира вода. ❤️ Чудесен подарък за рождения ден : красив плакат с надпис разкрасяване на парти по повод рождения ден и ще направи дълбоко впечатление на гостите.❤️ Елегантен дизайн : банер с поздравлением с 65-годишнината от рождението на с блестящи розови точки и бриллиантовыми елементи, приятен фон за парти по случай рождения ден.Монтаж : 4 медни капси по ъглите на огъване (въже в комплекта не са включени). ❤️ Лесна настройка : Фон за парти в чест на 65-та годишнина с мед проушинами на 4 ъгъла, просто дръж през медната втулка върха (въже в комплекта не са включени).Спецификация : Продукт : Текстилен плакат с надпис Happy 65th Birthday за декорация на стени / на прозорци /плот/тортата / на рецепцията Размер : 59 x 35,4" / 150 cm x 90 cm Материал : винил плат Забележка : Не изчезва, цветът може да выцвести във водата.

Други функции

Подобни оферти